Haberler

Nuri Albayrak: İşi Bitirdik

Trabzonspor'un İntertoto Kupası 2. Tur İlk Maçında Fk Vllaznia'ya 6-0 Yenmesi, Camiada Bayram Havası Yarattı.

Trabzonspor'un İntertoto Kupası 2. Tur ilk maçında FK Vllaznia'ya 6-0 yenmesi, camiada bayram havası yarattı.

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, maçla ilgili olarak, "Henüz tam kadro olarak çalışmalara başlamadık. Bu nedenle tabii ki eksikliklerimiz fazla. Ancak sezonu böyle galibiyetle açmak güzeldi. Sahadaki futbolcularla tribünlerdeki taraftarlar birlikte coştu. Saha ve tribün açısından sezonun açılışında her şey güzeldi. Yeni sezonu İntertoto maçıyla açtık. İlk turu büyük ölçüde burada geçtik. Yine de rövanşta kazanmaya gideceğiz. Giderek daha iyi olacağız. Şu anda transferi değil, İntertoto maçlarını düşünüyoruz. Transferin zamanı değil" dedi.

"6+1 İDEAL"

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+1'lik yabancı kontenjanı kararının ideal olduğunu söyledi.

Bu kararla rahatladıklarını belirten Asbaşkan Sayidoğlu, şöyle devam etti:

"Biz yabancı oyuncu sayısının fazla olmasından yana değiliz. Bir anda 6+3 veya 5 olmasından ziyade 6+1 olması bence ideal oldu. Şu anda elimizde 7 yabancı futbolcu var. Bu anlamda yabancı oyuncu arayışımız bu saatten sonra olmaz. Yabancı oyuncularımızdan biri kendi isteğiyle ayrılmadığı sürece, bizim yabancı oyuncu alma imkanımız söz konusu değil."

"TÜM PLANLARIMIZ TUTTU"

Teknik direktör Ziya Doğan ise futbolcularının işi Arnavutluk'a bırakmak istemediklerini söyledi. Maçtan önce yaptığı tüm planlarının tuttuğunu da söyleyen Ziya Doğan, "Rakip üzerimize geldikçe geniş alanlar bulduk ve sahadan galip ayrıldık. 6-0 çok net bir galibiyet. Arnavutluk'a tur atlamış gibi gideceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir skor ve çok büyük bir avantaj sağladık. 18 günlük çalışmayla bu seviyeye gelmek, bizi çok mutlu etti. Kısa süreyi iyi değerlendirdik. Burada avantaj yakalamasaydık, deplasmana rahat gidemezdik. Tribünler, takımın itici gücüydü. Gizli kalan enerjimiz böylece ortaya çıkıyor" dedi.

CEYHUN'DAN 10 NUMARA CEVABI

Ceyhun, uzun süredir devam eden 10 numara arayışlarına sahada cevap verdi. Oyun kurucu olarak sahaya çıkan Ceyhun, maçta Ersen Martin'in attığı 2 gol ve Serkan Balcı'nın golünde asist yaptı. Taraftarlar, 3 asistin yanı sıra bir de gol atan Ceyhun'u oyundan çıkarken ayakta alkışladılar, “Ceyhun, sen bizim her şeyimizsin“ diye de bağırdılar. Ziya Doğan'da Ceyhun'u sergilediği iyi oyun nedeniyle tebrik etti.

SERKAN VE ERSEN BEĞENİLDİ

Vllaznia maçında ilk 11'de sahaya çıkan Serkan Balcı, sergilediği performansla göz doldurdu. Karşılaşmaya sağ kanatta görev yaparak başlayan Serkan, ilerleyen dakikalarda Hasan'ın oyuna girmesiyle orta alanda görev yaptı. Hırsıyla dikkati çeken Serkan, attığı golle de taraftarlara golle “merhaba“ demenin mutluluğunu yaşadı.

Hakkında çıkan transfer haberlerinden rahatsız olan Ersen Martin ise attığı 2 golle hazır olduğunun sinyallerini verdi. Taraftarların da büyük destek verdiği Ersen Martin, gelecek sezon için iddialı olduğunu söyledi, “Geçen yıl, 13 gol atmıştım, bu sezonki hedefim 19-20 gol“ dedi.

JABI TEK BAŞINA ÇALIŞTI

Kampa geç katıldığı için Ziya Doğan'ın özel çalışma programı verdiği yeni transfer Jabi, takımın izinli olmasına rağmen tek başına çalıştı. Ziya Doğan ise Jabi'nin kondisyon eksiğini gidermesi gerektiğini söyledi, “Bu yüzden verdiğimiz program doğrultusunda eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda takımla birlikte çalışabilecek seviye gelecek“ diye konuştu.

Bu arada Vllaznia maçı sonrası bugünü izinli olarak geçiren bordo mavililer, rövanş maçının hazırlıklarına yarın saat 10.00'da yapacakları antrenmanla başlayacaklar.

MUHTEMEL RAKİPLER BERABARE

Trabzonspor'un İnter Toto Kupası'ndaki muhtemel rakipleri Bosna Hersek'in Slavia Sarajevo ve Romanya'nın Otelul Galati takımları, pazar gecesi 0-0 berabere kaldı. Bosna Hersek'te oynanan karşılaşmada gol çıkmaması yüzünden Otelul Galati, bu kez kendi evinde oynayacağı için tur için avantaj yakaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title