Haberler

Nuri Albayrak Başkanlığa Aday Olmadığını Açıkladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Olağan Genel Kurulda Aday Olmayacağını Bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, olağan genel kurulda aday olmayacağını bildirdi.

Albayrak, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, “Trabzonspor camiasının bir ferdi olarak aday olduğumuzda bizleri bu onurlu başkanlık makamına layık gören kıymetli genel kurul delegelerimize bir kez daha en kalbi şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Vazifeyi devraldıkları günden bugüne kadar hep birlik ve beraberlik kavramları etrafında yapıcı bir yaklaşım sergilemeye çalıştıklarını belirten Albayrak, şunları kaydetti:

“Elbette gururla yürüttüğümüz bu görevde edindiğimiz tecrübeleri uygun gördüğümüzde camiamızla paylaşmak düşüncesindeyiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız kongremizde yine birlik ve beraberlik vurguları ön planda olacaktır. Ümidimiz odur ki, bu kavramlar kongre süreçleriyle gündeme gelen ve değer kazanan, dönemsel moda kavramlar olmak yerine, her daim yaşasın ve yaşatılsın. Trabzonspor başkanı olarak. desteğimizin ve görevimizin hiç bir zaman bitmeyeceği inancıyla, kongrede aday olmadığımızı, başta bütün camiamız olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title