Haberler

Nurgül Yeşilçay, Sabaha Kadar Eğlendiği Necati Kocabay'ın Evine Girerken Görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, adının aşk dedikodularına karıştığı yapımcı Necati Kocabay'ın evine girerken görüntülendi. Kocabay'ın komşusu Yeşilçay'a "Necati evli" diye seslendi.

Nurgül Yeşilçay, bir süredir adının aşk dedikolarına karıştığı yapımcı Necati Kocabay ile görüntülendi.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Çift önceki gece Asmalımescit'teki Soho House'da hayli samimi eğlendi. Kulüpten sabaha karşı 05.00'te ayrılırken fotoğrafları çekildi. Görüntülenmemek için otopark kapısından çıkan, yine de objektiflerden kaçamayan Yeşilçay ile Kocabay, patlayan flaşlarla panikledi.

Nurgül Yeşilçay, Sabaha Kadar Eğlendiği Necati Kocabay'ın Evine Girerken Görüntülendi

NECATİ KOCABAY'IN EVİNE GİTTİ

Yeşilçay ile Kocabay, aceleyle bindikleri araçla Nişantaşı'na doğru hareket etti. Kocabay'ın evine giden ikili, binaya girecekleri sırada bir kez daha görüntülendi. Panikten kapıyı açmakta zorlanan Kocabay ile Yeşilçay, ilişkileriyle ilgili soruları gülümseyerek yanıtsız bıraktı.

Nurgül Yeşilçay, Sabaha Kadar Eğlendiği Necati Kocabay'ın Evine Girerken Görüntülendi

"NECATİ EVLİ"

Çift eve girdikten sonra bir apartman sakini pencereyi açıp habercilere şöyle seslendi: "Siz paparazzi misiniz? Necati'yi mi çekiyorsunuz? Çok şaşırdım! Çünkü o evliydi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Asmalımescit Soho House Yeşilçay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

beyin önemli ama herkesde yok maalesef:

edep haya namus kavramları çok unutulur oldu. . . hayır olsun

29
1
yanıtYanıtla
.:

evli diye birşey olmazmı

4
20
yanıtYanıtla
BAYBURT LU HASAN AĞA NIN OĞLU TOLGA:

Tesisatcıya gitmiş ne var bunda? Şimdi herkes ''TESİSATCIYA-TAMİRCİYE''gidiyor. Onun için gökten başımaıza ''TAŞ TOLU'' yağıyor. Her yağmur yağması BİZE AZABA , İŞKENCEYE''dönüşüyor. Yüce Yaratan bizleri çoluk çocuğumuzu, gelmiş ve gelecek neslimizi, tüm Ümmeti Muhammedi korusun ve gözetsin. Komşuları bağırmış''NECATİ EVLİ ''diye şimdi kim kiminle aşna vişne yapıyor, kimin eli kimin cebinde belli değil. Evliymiş varsın olsun daha iyi. Kimin umurunda sanki ''YASAK'' Yasak değil ama Yüce Yaratanın YASAĞI!

16
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

NEKADAR ARK NİYETLİ KOMŞULAR VAR. . . BİRLİKTE SAHUR YAPACAKLAR. .

14
1
yanıtYanıtla
tuzsuz:

he ark niyetli. . kıvılcımda olabilir. . talaşta olabilir. . .

yanıt2
yanıt0
Harbici..:

Annem yeşilçayın fazlası zararlı derdi acaba hangi yeşilçaydan bahsetti :)

13
2
yanıtYanıtla
raciii:

necatiyle nurgül özel dosya üzrinde sabaha kadar çalıştılar napsınlar necati bey çok titiz dosyaları tek tek incelemiş sabaha kadar sürmesi normal dosyada çok kabarık ayrıntılı bakmak lazım gözden bişey kaçmasın tek tek sayfalara bakmak lazım bir günde sürer 3 günde sürer

12
1
yanıtYanıtla
TESLA:

belkide adamın yarasına merhem olmaya gitmiştir :p

11
2
yanıtYanıtla
REZALET:

Ulan bari Rmazan Ayı''nda yapmayın reziller. . .

10
3
yanıtYanıtla
GÖKTÜRKLER:

Tanrı TÜRKÜ arabın peşinden giden yobazlardan korusun.

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title