Haberler

Nurgül Yeşilçay İstanbul'a Döndü

Ünlü Yönetmen Fatin Akın'ın Cannes Film Festivali'nde Yarışan ve 'En İyi Senaryo' Ödülü Kazanan 'Yaşamın Kıyısı' Filminin Başrol Oyuncusu Nurgül Yeşilçay İstanbul'a Döndü.

Ünlü yönetmen Fatin Akın'ın Cannes Film Festivali'nde yarışan ve 'En İyi Senaryo' ödülü kazanan 'Yaşamın Kıyısı' filminin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay İstanbul'a döndü.

Cannes Film Festivali'ne katılarak adından sıkça söz ettiren filmin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, Türk Hava Yolları'na ait uçakla Nice'den İstanbul'a geldi. Eşi Cem Özer tarafından Atatürk Havalimanı'nda karşılanan ünlü oyuncu, gergin tavırlarıyla dikkat çekerken, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Yeşilçay, kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere dönerek, "Arkadaşlar bir rahat bırakın, kocama sarılayım. Bize biraz müsaade eder misiniz? Konuşmayacağım. Çok yorgunum, teşekkür ederim. Bir

sigara içmek istiyorum" dedi. Eşiyle hasret gideren Yeşilçay, kısa bir aranın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Her şeyin çok güzel olduğunu ifade eden Yeşilçay, "Çok güzel geçti, mükemmel geçti hatta. Geldik, yurda döndük seferden dönmüşüz gibi. Güzel oldu. Güzel gelişmeler var. Bakalım zaman gösterecek. En önemlisi ülkemizi iyi temsil ettik. Bu da çok önemli bir şey" dedi. Bir gazetecinin, "Bir çok ünlü vardı. Brat Pitt de oradaydı, neler hissettiniz?" sorusuna Yeşilçay, "Oraya gidince zaten sizin de filminiz yarışıyorsa, size de onlar sizden biriymiş gibi davrandıkları için siz de onlardan biri gibi

hissediyorsunuz kendinizi" diye cevap verdi. Kıyafetinin çok beğenildiğinin hatırlatılması üzerine basın aracılığıyla çok iltifat aldıklarını ifade eden Yeşilçay, "Kıyafetim orada da beğenildi. Orada da burada çıkan haberler doğruydu. Güzel şeyler yazıldı. Basında çok yer aldık. Yolda da filmi izleyenler çok beğendi. Cannes'in başkanı vardı. Cannes'i düzenleyen kişi, 'Senin sayende Türk insanının Avrupa'ya girmesi gerektiğini anladım' dedi" diye konuştu. Yeşilçay, festival sonunda Orhan Pamuk'la da görüşme

imkanı bulduğunu belirterek, "Onlar jüri olduğu için çok görüşemedik. Sadece son gün her şey bittikten sonra görüşebildik sonuçlardan sonra. Çünkü onlar özel bir yerde kalıyorlardı. Hiç bizim olduğumuz yere inmiyorlardı. Daha sonra görüşebildik, çok iyi bir insan kendisi. Orada olduğu için de ben çok mutlu oldum. Bir Türk'ün de jüride olması çok önemliydi. Güzeldi, ülkemiz adına çok önemli şeyler oldu" dedi.

Öte yandan Yeşilçay'ın, Cannes'te ajanslardan film teklifleri aldığı ve ileriki günlerde bunları değerlendireceği öğrenildi.

(TC-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title