Haberler

Nureddin Nebati: Yaptığınız Şeylerin Altında Ezileceksiniz

Güncelleme:

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun" dedi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, "Ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun. Türkiye'de yapılması gereken işleri düzgün, sağlam yapan bir Başbakanımız, bir partimiz var. Biz bu partiye de Genel Başkanımıza da Başbakanımıza da sahip çıkıyoruz. Yaptığınız şeylerin altında ezileceksiniz" dedi.

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Konya Milletvekili Gülay Samancı ile Muş'a gelen Nebati, havalanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın Muş mitingi öncesi yapılan çalışmaları incelemek ve Danışma Meclisi Toplantı'sına katılmak üzere Muş'a geldiğini belirten Nebati, kentte partili ve seçmenlerle de bir araya geleceğini söyledi.

Muş ve ilçelerinde AK Parti'ye olan desteğin arttığını belirten Nebati, şöyle konuştu:

"Bu desteğin artmasındaki temel sebeplerden biri AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmalar ise diğeri de yerelde yapılan çalışmalardır. Bunun yanında, Muş'ta yoğun olarak hissedilmese de Türkiye'nin Gezi olayları ile neler kaybedeceğini görmesi, ardından 17 Aralık itibarıyla Türkiye'de oynanan oyunların uluslararası bağlantılarının olmasıdır. Aynı şekilde Türkiye'de çok ciddi şekilde farkındalık oluşturduk ve bu farkındalık şu neticeyi doğuracaktır. Türkiye'nin AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı var. AK Parti'nin de bu ihtiyaca çok ciddi bir şekilde destek vermesi, bunun karşılığını da başta yerelde olmak üzere genele tebliğ etmesi gerekiyor. Dolayısıyla arkadaşlarımız Muş'ta, Bitlis'te, Bingöl'de çok önemli çalışmaları ciddi şekilde devam ettiriyor. Türkiye, 30 Mart sonrasında rahat, düzgün ve idare edilebilir bir ülkenin nasıl olduğunu ortaya koyacaktır."

"Montaj diyenleri mitinglerimize davet ediyorum"

Başbakan Erdoğan'ın miting fotoğraflarına "montaj" diyenleri, mitingleri izlemeye davet eden Nebati, Türkiye'de taşıma ile miting yapmayan tek parti olduklarını ifade etti.

Nebati, düzenlenen mitinglere il içerisindeki seçmenlerin tamamının davet edildiğini ve insanların mitinge kendi imkanlarıyla geldiğini bildirerek, şunları kaydetti:

"Oradaki heyecanlı kalabalığın tek amacı, Sayın Başbakanı görmek, ona destek vermektir ve o kalabalık, o coşkuyla Türkiye'ye sesini duyurmak istiyor. Montaj diyenlerin tamamını bizim mitinglere davet ediyorum. Dün Adıyaman ve Kırıkkale'deki miting gerçekten inanılmazdı, muhteşemdi. Adeta Adıyaman'daki vatandaşların tamamı oraya gelmişti. Onlar 3-5 bin kişilik mitinglerle kendilerinin miting yaptığını zannediyorlar ama sayın Başbakanımız gittiği yerdeki nüfusa yakın bir kalabalıkla miting yapıyor. Bu, şu demektir, ey Geziciler, ey paralelciler, siz olduğunuz yerde durun. Türkiye'de yapılması gereken işleri düzgün, sağlam yapan bir Başbakanımız, bir partimiz var. Biz bu partiye de Genel Başkanımıza da Başbakanımıza da sahip çıkıyoruz. Yaptığınız şeylerin altında ezileceksiniz."

"Bölgede AK Parti ve BDP var"

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde AK Parti ve BDP olduğuna işaret eden Nebati, seçim yarışının bu iki parti arasında geçtiğini dile getirdi.

Nebati, Bitlis'te iki parti dışındaki partilerin birleştiğini ancak bu partilerin oy oranına bakıldığında toplamda yüzde 5'i dahi zor bulduğunu vurgulayarak, "Bu bölgede biz güçlüyüz, gücümüze güç kattık. Türkiye'deki tüm unsurlar, bu barış sürecinden ciddi şekilde rahatlar, mutlular ve bu mutluluklarını ifade ediyorlar. Özellikle bu bölgede, Kürt kardeşlerimizin barış sürecinde yaşadığı huzurlu ortamın devam ettirilmesi anlamında AK Parti'ye destek veriyor. 17 Aralık süreci ve Gezi olayları, AK Parti'ye olan desteğin ciddi şekilde artmasını sağlamıştır. Çünkü oynanan oyunların farkına varan 76 milyon insan var ve bu oyunların neticesi de AK Parti'nin gücüne güç katıyor" diye konuştu.

"Bedduaları kendilerine dönecek"

AK Parti Konya Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Gülay Samancı ise kapı kapı gezen kadınlara dikkati çekerek, "Kapı kapı gezenlerin ne yaptıkları belli. Maalesef bunlar bize yansıyor. Kapıları çalıp, verdikleri dua gibi görünen şeylerin altında, aslında 'dirlikleri ve birlikleri bozulsun' şeklinde maalesef bedduaların olduğu ortaya çıkıyor. Bu şekilde yapılan bedduaların onların kendilerine döneceğine inanıyorum. Çünkü iyi niyetli insanların, kendi illegal düşüncelerine, kendi ahlaki yapılarına alet edilmeleri hiç iyi bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının ardından Hasköy ilçesine giderek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Nebati ve beraberindekiler, daha sonra toplantının yapılacağı kültür merkezine geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Nureddin Nebati Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title