Haberler

Nurdağı'nda Sodes Çalışmaları

Gaziantep Valiliği Sodes Proje Koordinasyon Birimi Tarafından Desteklenen Projeler Uygulamaya Konulmaya Başladı

Gaziantep Valiliği SODES Proje Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen projeler uygulamaya konulmaya başladı.

Nurdağı İlçe Kaymakamlığı Koordinatörlüğünde, Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce 5 ayrı proje çalışmalarına başladı.

Kız Doğuran Dövünmesin, Bir Adımla Bin Değişim, Kursunu Seç Kendini Geç, Yoksulum Bana Bir Gün Doğdu ve Kültür Parkı projelerinin tanıtım gösterileri Nurdağı Vali M.Lütfullah Bilgin Spor Salonu'nda yapıldı.

Tanıtım gösterisine Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Cumhuriyet Savcıları Mehmet Duran, Mehmet Yıldız, Hakim Turan Kuloğlu, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve kursiyer katıldı.

İlçe Kaymakamı Abdulkadir OKAY yaptığı kısa konuşmada, şunları kaydetti:

'İlçemiz Nurdağı'nda 5 ayrı SODES projelerinin uygulamaya konulması ile büyük bir hareketlilik oldu. 10 ayrı kurs ile 200 öğrencinin voleybol, basketbol, resim, masa tenisi, satranç, halk oyunları, fitness, bağlama, gitar ve tiyatro kursları ile çok güzel görüntüler oluştu.

Ayrıca, 100 çocuğumuza okul öncesi eğitimi, 300 kız çocuğumuza burs desteği verilmesi, yoksulların evlerinin onarımından istihdama kadar ve kültür parkı ile çok sayıda çok fazla amaca hizmet eden projelerimizle ilçemizde farklı ve hızlı gelişmeler yaşanmaktadır. SODES projeleri ile yaşanan bu farklılık ve gelişimler ilçemizde bize inanın büyük mutluluklar vermektedir.'

(MUH-ŞMÖ-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title