Haberler

Nurdağı'nda Alt Yapımı Tamamlandı Yol Yapımına Başlandı

Gaziantep’in Nurdağı ilçe merkezinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ana yollara sıcak asfalt dökülürken ara yollarda ise kilit taşı döşeniyor.

Gaziantep'in Nurdağı ilçe merkezinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ana yollara sıcak asfalt dökülürken ara yollarda ise kilit taşı döşeniyor.

Nurdağı ilçesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının sona erdirilmesinin ardından ilçe merkezindeki mahallelerin ana yolları karayolları ekipleri tarafından asfaltlanıyor. Şantiyeyi andıran yollar nedeniyle çalışmaların hızlandırılırken, belediye işçileri tarafından da ara yollara kilit taşı döşeniyor. Ekipler, kaldırımları da parke taşı ile temiz bir görüntüye kavuşturuyor. Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, çalışmaların yürütüldüğü merkeze bağlı 6 mahalle muhtarı ile birlikte yol ve kaldırım yapım çalışmalarını inceledi.

Başkan Yıldırır, alt yapıyı yeniledikleri mahallelerde vakit kaybetmeden yol yapım çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, hem belediye hem de karayolları ekiplerinin hummalı bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Kırsal mahallelerde de benzer çalışmaların sürdüğünü de vurgulayan Yıldırır, "Bir taraftan ilçemizin mahallelerinde alt yapı çalışmaları yürütüyoruz, diğer taraftan da alt yapısı tamamlanan mahallerde sıcak asfalt dökümü ve kilit parke taşı döşemesi yapıyoruz. Merkez ve kırsal ayırt etmeden yürüttüğümüz çalışmalar ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarıyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarını bu yıl 2018 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah 2019 yılında Nurdağı ilçemiz adına ve bölge halkına yakışır bir ilçe olacak" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Nurdağı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title