Haberler

Nurdağı İki Otomobil Çapıştı: 1 Kişi Ölü 2 Yaralı

- Nurdağı iki otomobil çapıştı: 1 kişi ölü 2 yaralıGAZİANTEP - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

- Nurdağı iki otomobil çapıştı: 1 kişi ölü 2 yaralı

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Nurdağı-Kahramanmaraş yolunun 8. kilometresinde Kahramanmaraş yönünden Nurdağı yönüne seyir halinde ilerleyen O.K. yönetimindeki 27 GG 427 otomobil ile yan yoldan gelen S.Z. idaresindeki 46 AT 010 Plakalı aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen Jandarma Trafik ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri alınırken 112 Sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalesini yaptı. Kazada sürücü S.Z. hayatını kaybederken diğer aracın sürücüsü O.K ile H.K ise yaralandı. Yaralılar kaldırıldığı Türkoğlu Devlet Hastanesi'nden tedavi altına alındı.

Kazanın ardından trafiğe tek şeridi kapanan yolda yaklaşık 1.5 saat boyunca ulaşım kontrollü şekilde sağlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title