Haberler

Nur Tatar'dan 2020 yolunda bronz madalya

Milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Grand Prix 3'üncü Seri Müsabakaları'nın ikinci gününde bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Grand Prix 3'üncü Seri Müsabakaları'nın ikinci gününde bronz madalyanın sahibi oldu.

Dünya Tekvando Federasyonu (WT) tarafından düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na puan veren Grand Prix 3'üncü Seri Müsabakaları Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam ediyor. 2020 yolunda büyün öneme sahip olan ve sıkletlerinde en iyi 32 sporcunun davet edildiği organizasyonun ikinci gününde 3 sıklette mücadeleler yapılırken 4 Türk sporcu tatamiye çıktı. Kadınlar 67 kiloda Nur Tatar Askari bronz madalya kazanırken ve 2020 yolunda puanlar elde etti.

BOĞAZINA ALDIĞI DARBE NEDENİYLE MAÇI TAMAMLAYAMADI

Nur Tatar Askari, 1 numaralı seribaşı olarak katıldığı organizasyonda ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra ikinci turda İspanya'dan Cecilia Castro Burgos'u, çeyrek finalde ise Almanya'dan Vanessa Koerndl'ı mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İngiliz Lauren Williams ile karşılaşan Nur Tatar Askari başabaş giden müsabakanın ikinci raundunda boğazına aldığı darbe nedeniyle müsabakaya devam edemedi ve bronz madalyanın sahibi oldu.

İkinci gün mücadele eden diğer sporcularımızdan erkekler +80 kiloda Emre Kutalmış Ateşli ile kadınlar +67 kiloda Nafia Kuş ikinci turda, aynı kiloda Sude Bulut ilk turda organizasyona veda etti. Grand Prix 3'üncü Seri Müsabakaları'nın son gününde kadınlar 49 kiloda Rukiye Yıldırım ve Zeliha Ağrıs ile erkekler 80 kiloda Yunus Sarı mücadele edecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nur Tatar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title