Haberler

NUMAN KURTULMUŞ Bu Terör Olayına KarışanlarIn, Elleri Kırılsın!

Güncelleme:

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kocatepe Camii'nde Cuma namazı kıldı.

Namaz sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtulmuş, Kayseri'de Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen canlı bomba saldırısı ile ilgili, "Bu terör olayına karışanların, bunları yönlendirenlerin, uluslararası camiada destek olanların elleri kırılsın" dedi. Kurtulmuş, terör olayları ile ilgili 'Bunun hesabı sorulacaktır' gibi basmakalıp lafların artık geride kalması gerektiğini" ifade etti.

Kurtulmuş, "Fevkalade acı, hazin bir tablodur. Memleketimizin bir ilçesinde ellerini, kollarını sallayarak teröristler geliyor ve emniyet müdürlüğümüze saldırıda bulunuyorlar. Bu terör olayına karışanların, bunları yönlendirenlerin, uluslararası camiada destek olanların elleri kırılsın. Sadece basmakalıp birtakım laflar söyleyerek, 'Bunun hesabı sorulacaktır', 'Bunların intikamı alınacaktır' gibi sözler, artık geride kalmalıdır" açıklamalarında bulundu.

Kurtulmuş: "Artık söz bitmiştir!

Şehitlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kurtulmuş, terörün sadece terör örgütüyle ilgili bir şey olmadığını söyledi. 'Uluslararası terör siyaseti' kavramını hatırlatan Has Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, "Terörün arkasında yıllardır birtakım büyük güçlerin, küresel güçlerin birtakım bölgesel güçlerin olduğunu biliyoruz. Öncelikle terörün sona erdirilmesi için bu dış bağlantılarının mutlaka kesilmesi gerekiyor. Terörün siyasi ve lojistik desteklerinin kesilmesi gerekiyor" şeklinde açıklama yaptı.

"Yıllardır bu meseleyle ilgili sözler söyleniyor, söz bitmiştir!" diyen Kurtulmuş, "Parlamentodaki partiler başta olmak üzere, bütün siyasi partilerin elini taşın altına sokması gerekiyor. Umarım, Türkiye'de barış ve kardeşliği sağlayacak Türklerin ve Kürtlerin barış ve esenlik içinde yaşayacağı bir Türkiye kurmak için adımlar atılır." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Numan kurtulmuş Kocatepe Türkiye Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title