Haberler

Nükhet Duru Şakalandı!

Cinderella Adlı 300 Bin Dolar Ödüllü Yarışma Programında Türkiye'yi Temsil Etmesi İçin Teklif Götürülen Nükhet Duru, Teklifi Kabul Etti Ve Saatlerce Poz Verdi. Ancak Tüm Bunlar Şakaydı!

Yaptığı şakalarla tanınan Yavuz Seçkin'in son kurbanı Nükhet Duru oldu. Seçkin telefonla MTV'nin düzenlendiği 'Cinderella' adlı yarışmada Türkiye'yi temsil etmesi için Nükhet Duru'ya teklif götürdü. Şakacılar, programda Jessica Simpson, Heidi Klum ve Gisele Bündchen'le Londra'da bir hafta aynı evi paylaşıp, 1'inci olduğu taktirde 300 bin dolar kazanabileceğini söylediler. Hatta bir de kendi yaptıkları web sitesini gösterdiler. Duru 'evet' dedi. Sıra geldi İngiltere'ye gidecek demo'ya.

300 BİN DOLAR'I KİM REDDEDER

Çekim, Maslak'ta antika eşyalarla süslü bir evde yapıldı. Cinderella giysileri içinde saatlerce poz veren Duru, ardından Seçkin'in çıkıp "Her şey yalan ama siz gerçeksiniz" demesiyle şakalandığını anladı. Bu duruma önce çok kızan sanatçı daha sonra kahkahalara boğuldu. Duru "Bu teklif bana yapıldı diye gurur duydum. 300 bin dolara kimse hayır diyemez. Şaka olduğunu öğrenince kırıldım tabii. Benim böyle saf bir tarafım var. Ti'ye alınmamdan çok günümü çaldıklarına üzüldüm" dedi.

NEZ'İ DE ARADILAR

Seçkin sadece Duru'yu hedef seçmemişti. Programa davet edilen 2'nci isim Nez, Duru kadar espirili bakmadı şakaya... Nez "Teklif çok mantıklı geldi. Yabancı bir kanala ilginç gelebilirim. Beni çekime götürmeye gelen korumalar birkaç kişiyi daha götürdüklerini söylediler. Sonra da programın koordinatörü Mr. Tim gelemeyeceği için demoyu Yavuz Bey'in çekeceğini söylediler. Yavuz ismini duyunca anladım. Annemin hasta olduğu günlerde bunu yapanları affetmeyeceğim" dedi. Ekip Aysu Baceoğlu'nu da şakalamak istedi. Ancak asistanı teklifi iletmeyi unuttuğu için olmadı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title