Haberler

Novawood, BATIMAT Fuarı için Paris'te

Güncelleme:

Türk şirketi Novawood, 6-10 Kasım tarihleri arasında Paris'te düzenlenen yapı ve inşaat sektörlerini bir araya getiren BATIMAT 2017 fuarında ziyaretçileriyle buluşuyor.

TÜRKİYE'Yİ BATIMAT YAPI VE İNŞAAT FUARI'NDA TEMSİL EDİYOR

2005'ten bu yana ahşabın doğal, dayanıklı ve güçlü etkisini yapılara yansıtan Türkiye'nin tek masif ahşap AR-GE laboratuvarına sahip lider şirketlerinden Novawood, Paris'te düzenlenen uluslararası yapı ve inşaat teknolojileri fuarı BATIMAT 2017'de Türkiye'yi temsil ediyor. 1959'dan beri düzenlenen fuar 5 gün boyunca yerli ve yabancı pek çok katılımcıyı ağırlayacak.

NOVAWOOD' DAN PARİS ÇIKARMASI

Yapı sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının ürün ve hizmet çözümleri için bir araya geldiği uluslararası yapı ve inşaat endüstrisi fuarı BATIMAT' da yer alan Novawood şirket sahibi ünlü oyunu Necati Şaşmaz liderliğindeki ekibiyle Türkiye'yi sektöründe temsil ediyor. Katılımcılar, 1959'dan bu yana düzenlenen ve 5 gün boyunca sürecek olan fuarda yeni tedarikçilerle tanışma fırsatı buluyor.

İHRACATLA GELEN BÜYÜME

Ürünlerini ABD, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Avustralya, İngiltere ve Suudi Arabistan'ın da aralarında bulunduğu 55'ten fazla ülkeye ihraç eden Novawood, yeni koleksiyonlar ve kreasyonlar üzerine çalışarak dünyadaki pazar payını artırmayı hedefliyor.

Novawood, zemin ve duvar kaplama, yol döşeme, teras, havuz ve inşaatta ahşap tasarım çözümleriyle 6-E68 numaralı stantta katılımcıları bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Paris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title