Haberler

Nouha Dicko : "Daha iyi bir Dicko seyrettireceğim"

Güncelleme:

- Nouha Dicko : "Daha iyi bir Dicko seyrettireceğim"

GAZİANTEP - Gaziantep Futbol Kulübü'nün Malili yeni transferi Nouha Dicko, zamanla daha iyi bir oyun ortaya koyacağını ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 6. haftasında evinde oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kendi tesislerinde hazırlıklarına devam eden kırmızı-siyahlı ekibin yeni transferi Nouha Dicko, geçen haftaki Antalyaspor maçında alınan 1 puan için mutlu olduklarını ve galibiyet kadar değerli olduğunu kaydetti.

"Çok zor durumda 1 puan aldık"

Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor karşılaşmasından 9 kişi kalmalarına rağmen 1 puan aldıklarını belirten 28 yaşındaki santrfor, "Umarım bu hafta galibiyetle başlayacağız. Bunun için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta çok zor durumda 1 puan aldık. Bu puan hemen hemen bir galibiyet gözükmeli. Çünkü rakibimizden 2 kişi eksiktik. 11'e 11 olsaydı bizim açımızdan daha güzel bir skor ortaya çıkabilirdi. Herkes karakterini kişiliğini ve kalitesini gösterdi bu maçta. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

"Takım arkadaşlarım ve teknik ekip beni iyi karşıladı"

Takıma adapte olma süresinin kısa sürdüğünü ifade eden Dicko, "Ben daha uzun bir süreç bekliyordum ama takım arkadaşlarım ve teknik ekip beni gerçekten iyi karşıladılar. Bu adaptasyon sürecini iyi aştığımı düşünüyorum. Şehir çok güzel. Şehri çok beğendim. Gaziantep Futbol kulübü olarak iyi ve kaliteli oyunculara sahibiz. Umarım güzel sonuçları alıp bu adaptasyon sürecini daha çabuk atlatırım" ifadelerini kullandı.

"Daha iyi bir Dicko seyrettireceğim"

Uzun süredir maç yapmadığını ancak zamanla daha iyi bir oyun ortaya çıkaracağını söyleyen Nouha Dicko, "İnşallah daha iyi olacağım. Durumum biraz sıkıntılı 6 ay sonra ilk defa maça çıktım. Performansından mutlu değilim ama daha iyi olacağıma inanıyorum. Daha sıkı çalışacağım. İnşallah daha iyi bir Dicko seyrettireceğim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title