Haberler

    Nougat, Galaxy S6'ya Bunları Getirecek!

    Galaxy S6'nın yeni ortaya çıkan güncelleme kılavuzu, önemli ayrıntıları su yüzüne çıkardı!

    Samsung, Galaxy S7 ve S7 edge için zaten Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamıştı. Şimdi, size bir kaç hafta söylediğimiz gibi şirket Galaxy S6 ve S6 edge'in güncellemesi için hazırlanıyor. Galaxy S6 Nougat güncelleme kılavuzu internet üzerinde yayınlandı ve güncelleme ile ilgili önemli detayları ortaya çıkarıyor.

    Ekran görüntülerine göre, Galaxy S6'nın Nougat'ı az çok Galaxy S7'ninki ile aynı görünecek. Güncelleme ile birlikte kullanıcılar Galaxy Note 7 ile tanıtıma sunulan Grace UX'e de erişebilecekler. Ayrıca yenilenmiş bildirim ve durum barı, yeni Pop-up View ve işaret algılayabilen bir kamera arayüzü de güncellemenin içinde bulunuyor.

    Galaxy S6 Nougat güncelleme kılavuzu ayrıca bazı özelliklerin Galaxy S7 ve S7 edge'e özel kalacağını gösteriyor. Örneğin hareketli manaroma özelliği,  Video Enhancer, Performance Mode, ayrıca Food, Selfie Flash ve Hyperlapse gibi bazı kamera özellikleri S6 Nougat'ta bulunmayacak.

    Samsung henüz Galaxy S6 ve S6 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını açıklamadı.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Samsung Galaxy Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title