Haberler

    Fenerbahçe, Barcelona Gibi Ağırlama Sistemini Getirecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda yeni ve özel bir projeye başlıyor. 24 Eylül Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisiyle birlikte başlayacak, 'Ağırlama Paketi' sezon boyunca devam edecek ve tüm maçlarda farklı sistemlerde uygulanacak.

    Buna göre, Beşiktaş karşısında özel bir paket olan, 'Executive Box' başta olmak üzere Premium, Platin ve Gold ile devam edecek. 'Executive Box' lig ve Avrupa'daki büyük maçlarda sunulacak. Bu projenin özel yanı ise Barcelona'nın modeline olan benzerliği. Katalan devinin stadı Nou Camp'ta uyguladığı bu sistem lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kullanılıyor. Fenerbahçe'de "Locada maç izleme, özel hostes, özel yemek menüsü, imzalı forma, Fenerbahçe Dergisi, teknik direktörden özel e-posta ve passolig işlemleri" gibi özel uygulamalar Beşiktaş maçında 8 bin TL'den satılacak.

    ALİ KOÇ, AZİZ YILDIRIM'IN PROJESİNİ DEVAM ETTİRECEK

    Barcelona da benzer fırsatları bu tip büyük karşılaşmalarda taraftarlarına sunuyor. Fenerbahçe, Barça'dakine benzer stat ve müze turu çalışmalarını da aynen yeni dönemde kullanacak. Aziz Yıldırım döneminde başlayan bu uygulama, Ali Koç ve yönetimi tarafından daha da geliştirilip ekonomik bir katkı sağlayacak. Nou Camp'taki stat turuna benzer bir çalışma Kadıköy'de hazırlanacak.

    DETAYLI ŞEKİLDE TANITIMI YAPILACAK

    'Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu' ile ziyarete açılan Fenerbahçe Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, bugün yapılacak bir lansmanla tanıtılacak. Başkan Ali Koç'un da katılacağı davette basın mensuplarına detaylı bir tanıtım yapılacak.

    RESMİ SİTEDE SUNUM YAPILDI

    Fenerbahçe ilk etapta Beşiktaş derbisi, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarıyla ilgili özel ağırlama paketlerini sundu. Beşiktaş derbisinde daha fazla detay yer alırken, resmi sitede sunum yapıldı. Benzer projeye sahip Barcelona da iç sahadaki maçlarında nasıl olacağını hazırlamıştı. Barcelona'da da benzer şekilde özel oturma alanları, yemekler, hostesler, kulüple ilgili önemli fırsatlar bulunuyor. Nou Camp ve Kadıköy'deki ağırlama paketleri benzerlikler taşıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500

    Yorumlar (15)

    fenerasyon çalışıyor:

    ligimizde bu kadar kötü futbol oynayan bir takım daha yok ama fenerasyon lig tv çok satılsın diye bu fenevbahçeyi üst sıralardan kopartmıyor. geçen yıl olduğu gibi bu yılda MHK hemen olaya el attı. bu haftaki maça ali palabıyıkı görevlendirdi.

    10
    12
    yanıtYanıtla
    ilker:

    bu gerizekalı bütün fenerbahçe konulu haberlere yazıyor fenerasyon falan sallamayın :D

    yanıt2
    yanıt2
    fenerde sistemmi varmış?:

    Ne sisteminden bahsedersiniz siz. oynadığınız futbola bakmazsınız gelip burda yorum yaparsınız. geçen yıl ilk 10 hafta oynadığınız maçları ve bu yıl ilk hafta oynadığınız bursa maçını izleyin puanları nasıl almışsınız? sonra gelin burda yorum yapın.

    4
    9
    yanıtYanıtla
    mini mini bir kuş:

    ne alaka şimdi bu haber. ligimizin 13. sırada düşmemeye oynayan batmış takımına faydası olurmu? vardar ovasııı. vardar ovası. kazanamadım şike parası

    6
    6
    yanıtYanıtla
    YA GİDİ YA:

    HİÇ SEVMEM FBYİİİİ

    5
    6
    yanıtYanıtla
    EN KÜÇÜK FENERBAHCEEE:

    KÖTÜLÜĞÜ DEVAM EDER. FENERBAHÇE EZİK

    1
    6
    yanıtYanıtla
    FB''li:

    fenerasyon ama üyelerin hemen hemen hepsi 5taş eski yönetim kurulu üyeleri :))))))

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Rok:

    belli ki sadece lig maclarında uygulanabilecek :D

    2
    4
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    BED ASLA NECABETMİ VERİR HİÇ ÜNİFORMA, ZERDUZ PALAN VURSANDA EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    ???:

    sen ilk önce türkçe yazmayı öğren

    yanıt2
    yanıt0
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title