Haberler

Note 8 İlk Kez Canlı Görüntülendi!

Samsung'un çok uzun bir süredir beklenilen Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 8, uzun bir süredir sızıntılarla gündemimizde.

Samsung"un çok uzun bir süredir beklenilen Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 8, uzun bir süredir sızıntılarla gündemimizde. Hakkında bir çok detayın gün yüzüne çıktığı modele ait ilk çalışır haldeki görüntüler ise bugün sızdırıldı.

İşte karşınızda Galaxy Note 8!

Çalışır halde görüntülenen Galaxy Note 8, ilk bakışta Galaxy S8 ile benzerliği ile dikkat çekiyor. Sonsuz ekran teknolojisini kullanan Galaxy Note 8 modeli de oldukça yüksek bir ekran kasa oranına sahip.

Ön taraf için Galaxy S8 modellerinin biraz daha kare formlusu demek mümkünken arka tarafta işlet biraz değişiyor. Son dönemin modası olan çift kamera kervanına Samsung"un da yeni Galaxy Note modeliyle dahil olduğunu görüyoruz.

Galaxy S8 ailesinde parmak izi okuyucu konumu itibariyle eleştiri almıştı. Ancak görünen o ki Samsung bunu pek önemsememiş keza parmak izi okuyucu çift kamera ve LED flaşın hemen yanında duruyor.

S Pen kaleminde gösterildiği yeni sızıntıda, kalemin Galaxy Note 7"nin kalemiyle taşıdığı büyük benzerlikler göze çarpıyor. Bu konuda Samsung"un yazılım tarafında yeni bir şeyler yapması bekleniyor.

23 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanacak olan Galaxy Note 8 modeline ait tüm teknik detayları ve fiyatını da bu etkinlik sonrasında net bir şekilde öğrenebileceğiz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title