Haberler

Norveç'in Fiyortlarında Bir Film

Mahsun Kırmızıgül'in Yazıp Yönettiği 'Güneşi Gördüm' Adlı Filmin Çekimleri Norveç'in Bergen ve Oslo Şehirlerinin Yanı Sıra Ünlü Fiyortlarında da Çekilmeye Devam Ediyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL'İN YAZIP YÖNETTİĞİ 'GÜNEŞİ GÖRDÜM' ADLI FİLMİN ÇEKİMLERİ NORVEÇ'İN BERGEN VE OSLO ŞEHİRLERİNİN YANI SIRA ÜNLÜ FİYORTLARINDA DA ÇEKİLMEYE DEVAM EDİYOR.

Karaların çok içerlerine kadar giren, iki tarafı pek dik ve yüksek olan dar ve derin körfezlere verilen ad olan fiyortlarda yapılan çekimler sırasında yağmur bir türlü dinmek bilmedi. Senaryo gereği 28 yıl önce mülteci olarak geldiği Norveç'te yaşayan Ali Sürmeli, çekimlerden 1 ay önce Norveç'e giderek lisanı öğrenmeye çalıştı.

Norveç'in ünlü tiyatro tiyatro sanatçısı Gerald Pettersen ile kamera karşısına Altan Erkekli, Şerif Sezer, Serhat Çağlayan ve Buğra Gülsoy'un katıldığı çekimlerde tüm ekip 'Güneşi Norveç'te de göremedik' diyerek espri yaptılar.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title