Haberler

Norah Jones İstanbullu Hayranlarını Büyüledi

ABD'li Şarkıcı Norah Jones, 14. Uluslararası Caz Festivali Kapsamında Dün Akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Türkiyeli Hayranları ile Buluştu. Biletleri Satışa Çıktığı Tarihten Çok Kısa Bir Süre Sonra Tükenen Jones'u, 4 Bin 500'e Yakın Müziksever İzledi.

-ABD'li şarkıcı Norah Jones, 14. Uluslararası Caz Festivali kapsamında dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Türkiyeli hayranları ile buluştu. Biletleri satışa çıktığı tarihten çok kısa bir süre sonra tükenen Jones'u, 4 bin 500'e yakın müziksever izledi.

İSTANBUL(ANKA) - Dünyanın en önemli kadın vokallerinden biri olarak gösterilen Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Norah Jones, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde İstanbullu hayranları ile buluştu.

14. Uluslararası Caz Festivali kapsamında düzenlenen konserler serisinin sonuncusunda sahne alan Jones'u 4 bin 500'e yakın müziksever izledi.

Henüz kariyerinin başındayken İlhan Erşahin'in Wax Poetic grubunda yer alan Norah Jones, 2000 yılında Ilhan Erşahin'le beraber vokalist olarak 7. Uluslararası Istanbul Caz Festivali'nde sahneye çıkmıştı. Kendi grubu ve kendi repertuarıyla ilk defa İstanbul Caz Festivali'nde İstanbullu hayranlarının karşısına çıkan Norah Jones, caz, country, blues ve folku etkileyici bir şekilde harmanladığı müziği ile dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede gitar ve piyano çalann Norah Jones'a bas ve akustik gitarda Lee Alexander, vurmalı çalgılarda Andy Borger, gitarda Adam Levy ve geri vokallerle nefesli çalgılarda Daru Oda eşlik etti.

2002 yılında Arif Mardin'in prodüktörlüğünde kaydettiği ilk albümü "Come Away With Me" ile tüm dünyada 20 milyonun üzerinde satış başarısı yakalayan Norah Jones, bu albüm ile 2003'te altı dalda Grammy ödülü kazandı. Şarkı yazarlığı kimliğini de öne çıkaran son albümü "Not Too Late" ile yine dünya listelerine bir numaradan giren sanatçı, albümünden çıkan ilk single "Thinkin' About You" ile Amerikan radyo listelerinde haftalarca bir numarada kaldı.

Ünlü Hint müzisyen Ravi Shankar'ın kızı olan Jones, müzik kariyerinin ardından, sinemaya da el attı. Jones, müziklerine de imzasını attığı Wong Kar Wai 'nin son filmi "My Blueberry Nights"da başrolleri Jude Law, Rachel Weisz ve Natalie Portman gibi tanınmış oyuncularla paylaştı.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title