Haberler

Nokia'nın Merakla Beklenen Yeni Telefonu X7 Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikleri

Güncelleme:

Şık tasarım, Snapdragon 710 yonga seti gibi avantajlar sunacak olan Nokia X7 akıllı telefonunun başlangıç fiyatı 245 dolar olarak açıklandı.

Nokia'nın yeni telefonu Nokia X7 tanıtıldı. 6,18 inçlik bir ekranı olan Nokia X7 modelinde metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı tercih edildi. 154,8 × 75,76 × 7,97 mm olan ölçüler 6 inçlik Nokia 7 Plus modelinden bir miktar daha küçük. Çentikli tasarım sayesinde yüzde 86,5 ekran-kasa oranına ulaşıldı. Nokia X7 akıllı telefonunun başlangıç fiyatı 245 dolar olarak belirlendi.

FARKLI DEPOLOMA KAPASİTELERİYLE PİYASAYA SÜRÜLECEK

Snapdragon 710 yonga seti ile güçlendirilen telefon önceki nesillere göre performans anlamında oldukça ileriye gidiyor. 10nm üretim süreci ise batarya performansına olumlu olarak yansıyacak. Nokia X7 modeli 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM ile 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri ile piyasaya sürülecek.

Nokia'nın Merakla Beklenen Yeni Telefonu X7 Tanıtıldı! İşte Tüm Özellikleri

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen, sekiz çekirdekli bir işlemci olan SD710, 2,2 GHz seviyesine ulaşabiliyor. Sekiz adet özelleştirilmiş Kryo 360 çekirdeğinin yer aldığı işlemci, Adreno 616 GPU'ya ve X15 LTE modeme ev sahipliği yapıyor.

SANPDRAGON 710 YAPAY ZEKA İMKANLARINDAN FAYDALANIYOR

Cihazın arkasında çift kamera yer alıyor. 12 Megapiksel çözünürlüğünde olan ve f/1,8 diyaframa sahip olan OIS destekli (Sony IMX363) ana kameraya, 13 Megapiksel çözünürlüğünde f/2,4 diyaframa sahip ikinci kamera eşlik ediyor.

Ön tarafta 20 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, Snapdragon 710'un yapay zeka imkanlarından faydalanan Nokia X7 kullanıcılara bokeh efekti ve sahte tanıma gibi çeşitli özellikler sunuyor.

YARIM SAATTE YÜZDE 50 SARJ DOLUYOR

Cihazın 3500 mAh kapasiteli bataryası, 18 W'lık bir şarj aleti ile 30 dakika gibi bir sürede yüzde 50'lik bir seviyeye ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra 3,5 mm kulaklık girişinin yer aldığı cihazın başlangıç fiyatı 245 dolar olarak açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Nokia Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title