Haberler

Nokia E75 Güncellendi

Yatay Açılır Tam Qwerty Klavyesi ile Çok Sevilen Nokia E75 V20 Sürümüne Güncellendi. Bu Kapsamlı Firmware'ını Yazımızda Bulacaksınız.

Nokia'nın İş Özellikleri Geliştirilmiş Akıllı Telefonu E75, V11 Sürümünün Ardından V20 Firmware Versiyonuna Kavuştu. Oldukça Kapsamlı Değişikliklerin Yer Aldığı Güncelleme ile Hem Bir Çok Hata Giderilmiş Hem de Kullanıcıların Beklentileri Doğrultusunda Cihaza Yeni Özellikler Getirilmiş.

Facebook, Youtube ve Myspace Gibi Sosyal Ağlar İçin Özel Birer İstemci Sunan Yeni Firmware, Share Online, N-gage Gibi Yazılımların da Güncel Versiyonlarını Taşıyor. E Serisi Ana Ekranına Dair de Yenilikler İçeren Yeni E75 Yazılımı, Geliştirilmiş Kısayollar, Kolayca Web Linkleri Ekleyebilme, Yenilenen E-mail Widgetı, Geliştirilen Kolay Arama Ekranı Gibi Farklılıklar Vaat Ediyor.

Bahsettiğimiz Tüm Bu Özelliklerin Yanı Sıra Yüzlerce Farklı Değişiklik ve Yenilik İçeren Güncellemeye Udp Fonksiyonuyla, Nokia Software Updater veya Fota Yoluyla Ulaşabilirsiniz.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title