Haberler

    Nokia, 6inçlik Bir Akıllı Telefon Tanıtabilir

    Dev ekranlı bir akıllı telefon üretme planları olduğu uzunca bir süredir bilinen Nokia bu hedefine ne zaman ulaşacak? Bir süredir bu yılın sonunda 6inç ekrana ...

    Dev ekranlı bir akıllı telefon üretme planları olduğu uzunca bir süredir bilinen Nokia bu hedefine ne zaman ulaşacak?

    Bir süredir bu yılın sonunda 6inç ekrana sahip dev ekranlı bir akıllı telefonu tanıtacağı söylenen Nokia'nın bu noktadaki hedefine ulaşması biraz daha ertelenmiş görünüyor. Şu sıralar cihaz üzerinde çalıştığı söylenen Nokia'nın şimdi de yeni cihazı 2014'ün ilk çeyreğinde tanıtacağı iddia edildi.

    Elbette ki tüm bunlar birer söylenti ancak arkası da pek boş değil. Nokia'ya yakın kaynakların da doğruladığı bu bilgi, Nokia yöneticilerinin çeşitli konuşmalarında da dile gelmişti daha önce. Tahminler ise Nokia'nın büyük bir Windows Phone güncellemesini böyle bir telefonla kutlayacağı yönünde.

    Yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip olması beklenen telefon için yapılan 6inç söylemleri de bir hayli önemli zira henüz 4.5inç üstü bir Winows Phone cihazı ile karşılaşmadık. Zaten 6inçin üstünde boyutlandırılmış ekrana sahip modellerin de sayısı çok değil. Şu ana kadar sadece Huawei Ascend Mate ve Samsung Galaxy Mega 6.3 bu hedefe ulaşan modeller oldu. İlerleyen günlere yeni Nokia modeline dair daha fazla detay ortaya çıkmış olacaktır diye düşünüyoruz.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Nokia Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title