Haberler

Nokia 6310 efsanesi modern versiyonu ile geri döndü

Güncelleme:

Efsanevi telefon modeli Nokia 6310, yenilenmiş haliyle Avrupa'da satışa çıktı. 60 euro yani 606 lira gibi bir fiyata satılan telefonun sarı, siyah ve yeşil renkleri bulunuyor.

Bir dönemin en çok kullanılan telefonu Nokia 6310, piyasadan kalkalı yıllar olsa bile hala hafızalardaki yerini koruyor. Bu efsanevi telefonun lisansını elinde bulunduran HMD Global, Nokia'nın ikonik tuşlu telefonunun modern versiyonunu çıkardı.

EKRANI DAHA BÜYÜK VE KAVİSLİ

Donanım Haber'de yer alan habere göre tam 20 yıl önce hayatımıza giren Nokia 6310, tasarım olarak 2001 yılında çıkış yapan orijinal modelden ilham alsa da bazı modern dokunuşlar içeriyor. Altı satırlı tek renkli ekran, yerini daha büyük 2.8 inç renkli kavisli ekrana bıraktı.

Nokia 6310 efsanesi modern versiyonu ile geri döndü

Telefon, Unisoc 6531F işlemci, 16 MB RAM ve 8 MB depolama alanı ile geliyor. İşletim sistemi ise Series 30+ (S30+). Simgeler ve metin boyutu büyüdü, böylelikle ekran yaşlı kullanıcılar için daha okunabilir hale geldi. Nokia 6310'ün arka tarafında 0.3 megapiksel çözünürlüğe sahip tek bir kamera ve LED flaş bulunuyor. Cihazda microSD kart yuvası da var. Diğer özellikleri ise bluetooth 5.0, Wi-Fi, çift SIM desteği ve FM radyo olarak sıralanıyor.

Nokia 6310 efsanesi modern versiyonu ile geri döndü

60 EURODAN SATILIYOR

Batarya kapasitesi 1.150 mAh olan telefonun 7 saatten fazla konuşma ve birkaç hafta bekleme süresi sunduğu belirtildi. Nokia 6310'un kutusundan şarj adaptörü ve microUSB kablosu çıkıyor. Sarı, siyah ve yeşil renk seçenekleri ile sunulan cihazın Avrupa fiyatı 60 euro.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

senata silva:

Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağar..

75
23
yanıtYanıtla
Fakır:

ecük uygun fiyata verin bari

63
16
yanıtYanıtla
Nurdan Yıldız:

Kim alır artık tuşlu telefonu.

28
37
yanıtYanıtla
pentakill lol:

şirketlerde kullanılan bir sürü tuşlu telefonlar var dostum. işçiye verilen şirket hattı ile birlikte. bende alıp güvenlik binasına koyacağım. hem ucuz hem kaliteli şarjıda dayanır.

yanıt30
yanıt3
Hakan Özer:

Arkadaşlar burada herkes nokıa nın teknolojiyi 20 yıl geriden takip ettiğini, ceonun hain olduğunu falan demiş ama bugün kullandığınız o dünya devi telefon markaları varyaaaa hah işte onların kullandığı en basit birçok uygulamanın patenti hala nokıa da adam ilk yapanlardan olduğu için hepsinin patentini almış, yani demem o ki cihaz üretmeden yattığı yerden üretenlerden para alıyor zaten

50
13
yanıtYanıtla
Mehmet :

Nokia hala nato kafa bu kafayla hepten kapanır yakında

32
30
yanıtYanıtla
Samet Yalçın:

Yeni 3310 gibi fena tutulur. kapış kapış gider

40
21
yanıtYanıtla
KAAN ALEMDAR:

8 MB depolama ne lan benim eski Nokia da bile 1 GB depolama var 2008 yılında çıkmış

37
13
yanıtYanıtla
Muhammed Ozdes:

60 euro degil 120 euro dan basliyor avrupada.

36
10
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

İlk telefonlarımızdan nostalji geri geldi

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title