Haberler
Güncelleme:

Eski Fenerbahçeli Sezer Öztürk, 1 kişiyi öldürdüğü ve 4 kişiyi yaraladığı iddiasıyla tutuklandığı iddia edildi

1 kişiyi öldüğü, 4 kişinin yaralandığı yol verme kavgasında katil zanlısı olan eski Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün, cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı, ardından nöbetçi savcıya çıkartılıp tutuklandığı öne sürüldü. Güvenlik kamerasından gelen görüntülerde Sezer Öztürk'ün aracından silahıyla ateş açtığı tespit edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

mehmet yalçın:

Denetimli serbestlik var merak etmeyin iki gün sürmez sokaklarda dolaşmaya başlar. Zaten öyle değil midir ki bu insanlar üzerlerinde silah taşıyorlar. Olan suçu işleyene değil suça maruz kalana oluyor. Yani Adalet gariban için zaten yoktu şu zamanlar da hepten yok oldu.

6
3
yanıtYanıtla
Deniz Yalman:

Kasten adam öldürmenin denetimli serbestliği falan olmaz, bilip bilmeden yorum yapmayın. Tıpış tıpış ceza yatacak

4
3
yanıtYanıtla
Engin Tozak:

Bir karıncayı dahi incitemezsin çünkü insanın can vermek gibi bir yeteneği yoktur. Haşa o iş yüce yaradan a mahsustur hal böyle iken insanoğlu na ne oluyor kim oluyor da hiç acımadan can alabiliyor ve bir insanın canı nı Topçuymuş popçuymuş kim olursan ol önce insan ol.. Ölene Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin suçludur veya suçsuzdur bunu bilemiyoruz bize sadece ölene rahmet okumak düşer. Bu işin bu dünyada cezası müebbet peki ya öbür dünyada!!

2
1
yanıtYanıtla
vedat cici :

müebbet yer

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title