Haberler

Nöbetçi noterlerde bayram hareketliliği

MERSİN'de nöbetçi noter uygulaması kapsamında bugün hizmet veren 2 noterde bayram hareketliliği var. Mersin 3'üncü Noteri ile Tarsus 4'üncü Noteri'nde özellikle araç alım-satım işlemleri için yoğunluk yaşanıyor.

MERSİN'de nöbetçi noter uygulaması kapsamında bugün hizmet veren 2 noterde bayram hareketliliği var. Mersin 3'üncü Noteri ile Tarsus 4'üncü Noteri'nde özellikle araç alım-satım işlemleri için yoğunluk yaşanıyor.

Ramazan Bayramı öncesi araç satın alarak tatile gitmek isteyen vatandaşlar nöbetçi noterlerin yolunu tuttu. Mersin'de de biri merkezde diğeri Tarsus  ilçesinde olmak üzere 2 noter, nöbetçi olarak hizmet veriyor. Mersin 3'üncü Noter'de mesainin ilk yarım saatinde 10 araç satış işlemi gerçekleştirildi. Mesai bitimi olan saat 17.00'ye kadar bu sayının 100'ü bulması bekleniyor.

Nöbetçi noterlik uygulamasının 6 Nisan'da başladığını hatırlatan Mersin 3'üncü Noteri Asuman Erdoğan Acar, yoğun bir taleple karşı karşıya olduklarını söyledi. Acar, "Daha önceki nöbetlerde Pazar günü çok talep olmadığı bildirilmişti ancak bayram öncesi yoğunluğu diyoruz biz buna. Özellikle araç satış işlemleri yapmaktayız. Şu ana kadar ilk yarım saatte 10-11 civarında iş yapmıştık. Yüzde 99'u araç satış işlemi. Daha önceki rutin pazar nöbetlerinde 60-70 iş adedi vardı ancak şu an görüldüğü üzere bu bugün 100'e yaklaşabilir" dedi. Nöbetçi noterler, Türkiye Noterler Birliği'nin resmi web sitesinden öğrenilebiliyor.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Tarsus Noter Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title