Haberler

No 309 dizisi yeni bölüm yeni fragman (5.BÖLÜM)

Güncelleme:

Fox Tv'nin yeni dizisi yeni bölümü ile ekranlara geliyor. No 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında. Yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberler.com adresinde.

No 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayında. Yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti haberler.com adresinde. Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi No:309, yayınlanan ilk bölümünden beri çok beğenildi. Heyecanla beklenen 5. bölüm fragmanlarından neler oluyor? Her Çarşamba akşamı ekranları süsleyen yeni dizi No:309 ile ilgili detaylar haberimizde...

NO 309 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Özlem Tokaslan gibi sevilen isimlerin yer aldığı No: 309 dizisi, her çarşamba olduğu gibi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği No: 309, yaza çok iddialı bir giriş yapmaı başardı. İşte 5. bölüm fragmanları ve detayları...

NO:309 DİZİSİ 5. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Pelinsu'nun, Onur ve Lale'nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu'ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur'un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur'un yakınlaşmaları, Betül'ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Fox Tv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title