Haberler

Nizip Ticaret Odası'ndan, Elazığ ve Malatya'yadaki depremzedelere yardım

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Nizip Ticaret Odası'nın (NTO) depremzedeler için hazırlamış olduğu insani yardımlar, Elazığ ve Malatya'ya gönderildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında Nizip Ticaret Odası'nın (NTO) depremzedeler için hazırlamış olduğu insani yardımlar, Elazığ ve Malatya'ya gönderildi.

Elazığ merkezli yaşanan depremden dolayı derin üzüntü duyduklarını belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlara acil şifalar dilediğini söyledi.

Depremzedelere ihtiyaç duydukları malzemeleri gönderdiklerini anlatan NTO Başkanı Mehmet Özyurt, şunları kaydetti.

"24 Ocakta meydana gelen deprem felaketinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve TOBB olmak üzere vatandaşlarımıza yardım çağrısında bulundular. Bizler de öncelikle 950 adet katilikli sobayı ilk fırsatta Elazığ'a yetiştirdik. Şimdi de 4 tır gıda yardımını Nizipli hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla yarın sabah Malatya'daki valilik deprem koordinasyon merkezine teslim etmiş bulunacağız. Yardımlarımızın içerisinde 1 tır çocuk bezi, 27 ton bulgur, mercimek, sabun, elektrikli ısıtıcı, battaniye, yorgan, ayakkabı, kaban, kazak, yemeklik yağ, makarna ve çocuklar için sakız bulunmaktadır. Bizim amacımız öncelikli ihtiyaçlara yönelik ürünleri en kısa sürede depremzede kardeşlerimize ulaştırmaktır. Şu anda da ülkemizde tek yürek olarak yaraların sarılması için büyük bir mücadele veriliyor. Bizler de Nizipli iş adamları olarak depremden zarar gören kardeşlerimizin yanındayız. Depremin yaralarının sarılması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ben bu vesile ile Nizip Ticaret Odası olarak başlattığımız yardım kampanyamıza destek veren hayırsever işadamlarımızın Allah'tan hayırlarını kabul etmesini ve memleketimize milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmamasını diliyorum."

Konuşmanın ardından hayır sahiplerine dualar okunarak yardım araçları Malatya'ya gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Elazığ Nizip Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title