Haberler

Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan 7 Gözaltı

Malatya'da, Nitelikli Dolandırıcılık Suçlamasıyla 7 Zanlı Gözaltına Alındı.

Malatya'da, nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla 7 zanlı gözaltına alındı.

Jandarma tarafından yapılan açıklamada, Malatya merkez ve Yeşilyurt ilçesinde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle şehir merkezindeki özel bankalardan nitelikli dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, banka kartları ve kredi kartları kanununa muhalefet, karşılıksız çek vermek suretiyle dolandırıcılık ve çek kanununa muhalefet, 213 sayılı vergi usul kanununa muhalefet, darp ve tehdit suçlarını işledikleri iddiasıyla H.G.B (57), Y.S. (56) B.D (35), İ.L.İ. (38), E.A. (26), M.C.D.(37) ve M.Y(42) yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise suçta kullanıldığı iddia edilen 1 adet kurusıkı tabanca, 15 adet kurusıkı tabanca fişeği, 1 adet şarjör, 3 adet telefon sim kartı, 2 adet hafıza kartı, 1 adet tapu senedi, 1 adet çek fotokopisi, 2 adet vergi levhası fotokopisi, 2 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı, 10 adet muhtelif bankalara ait boş çek defteri, 4 adet yazılı çek defteri, 16 adet kredi kartı, 14 adet senet, 7 adet hesap cüzdanı, 45 adet ödeme dekontu, 88 adet delil niteliği taşıyan muhtelif belge, 2 adet hesap kayıtları yazılı ajanda, 2 bin metrekare laminant parke ve ayrıca hamiline yazılmış muhtelif bankalara ait çek ile alacak senedi ele geçirildi.

Usulsüz banka kredileri ile alındığı ileri sürülen 6 adet otomobilin aranmasına başlandığı ve konuyla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

(NA-OÇ-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title