Haberler

    Nıssan'ın Konsepte Daveti "Invıtatıon"

    INVITATION adını taşıyan bu yeni dinamik konsept Cenevre Uluslararası Motor Show'da 08 – 18 Mart 2012 tarihleri arasında ilk kez tanıtılacak. Avrupa'da 2013'ten itibaren lansmanı yapılacak olan bu yeni modelde bazı yenilikçi ve heyecan verici unsurlar fuar ziyaretçilerine ve basına sunulacak. Teknolojik yenilikçiliğin altını çizdiği bu dinamik yeni konsept Nissan'ın B-segmentindeki yeni nesil ürününü karakterize ediyor. Nissan Invitation, enerjik dış görünümü, ince tasarlanmış iç mekanı, ileri güvenlik özellikleri sınıfında lider emisyon, yakıt tasarrufu ve dinamik performans özellikleriyle otomobil satın alacaklara Nissan'ın yenilikçi ve heyecan verici ruhunu gösteren modellerden biri olarak ön plana çıkıyor.

    Tasarımın dinamizmi

    Invitation otomobil pazarına taze bir tasarım, yenilikçi ve heyecan verici bir soluk getiren enerjik bir tasarıma sahip. Siluetin temiz akışkan hali aracın dinamik potansiyeline işaret ederken konseptte aerodinamik ön plana çıkıyor.

    "Squash Çizgisi" olarak adlandırılan, aracın yan tarafında kendini diğerlerinden ayırt eden karakteristik çizgiler Invitation'un profiline güçlü bir dinamizm katıyor. Belirgin bir şekilde ortaya çıkan ön ve arka tasarım Invitation'a güvenli bir karakter sağlıyor.

    Invitation'un içinde insanın ruhunu yenileyen açık kabin özelliği, pratiklikle modernliği karşılaştırırken etkileyici kalite ve teknolojik özelliklerle harmanlıyor. Nissan Ürün Stratejisi ve Ürün Planlama Bölümü Başkan Yardımcısı François Bancon konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Bu konsepte verdiğimiz ad başka söze gerek bırakmıyor. Bu kompakt aracın anahtar özelliği davetkarlığı. Çekici dış tasarımıyla cömert olduğu kadar rahat iç mekanıyla bu araç davetkar bir özellik taşıyor, ayrıca bütün kompakt boyutlarıyla zekice harmanlanmış olan bu araç Nissan'ın kompakt hatchback segmentindeki tüm müşterilerine daveti."

    Sınıfında lider performans ve verimlilik Nissan Invitation, ileri motor teknolojisiyle ve aerodinamik açıdan verimli gövdesiyle sınıfında lider konumunda. Nissan en iyi modeli için ultra-düşük düzeyde 100g/km altında CO2 emisyon hedefleri koyarken, Nissan'ın bütün versiyonlarının Pure Drive ( düşük emisyon değerinin simgelendiği ) amblemini taşıyabilecek olmasını amaçlıyor. Kıvrak tutuş ve sürüş dinamikleriyle Invitation'ın segmentindeki diğer araçlarla rekabet edebilmesini sağlıyor.

    İleri güvenlik teknolojisi Inivitation, Konsept B-segmentinde görünümüyle, eğlenceli sürüş ve düşük yakıt sarfiyatıyla bir otomobilden beklenilenin daha fazlasını sunuyor. Invitation, güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için şimdiye kadar görülen en ileri teknolojik özellikleri de barındırıyor. Bu özelikler arasında Nissan'ın Çevre Görüş Sistemi (AVM) güvenlik teknolojisi de yer alıyor. B-segmentindeki bir araçta ilk kez kullanılan Çevre Görüş sistemi (AVM) sayesinde park stresi en aza iniyor. Bu teknolojiye ek olarak Invitation da yer alan Nissan'ın Güvenlik Kalkanı Teknolojileri sürüş çevresiyle etkileşim haline geçerek sürücüyü otomobilin çevresinde olup bitenlerden haberdar ediyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Cenevre Nissan Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title