Haberler

Nişantaşı, Yılbaşında Eğlencenin Merkezi Olacak

Güncelleme:

Nişantaşı'nda yapılan hazırlıkları inceleyen Şişli Belediye Başkanı, "Bu sene yeni yıla Şişli'de merhaba demenin ayrı keyfi olacak" dedi.

Yılbaşına günler kala Nişantaşı'nda yapılan hazırlıkları inceleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bu sene yeni yıla Şişli'de merhaba demenin ayrı keyfi olacak" dedi.

Yılbaşının eğlence merkezlerinden olan Nişantaşı'nda hazırlıklar tamamlandı. Her yıl binlerce insanın akın ettiği Nişantaşı'nda Şişli Belediyesi, semti adeta karnaval alanına çevirdi. Etkinlikler kapsamında Abdi İpekçi Caddesi dev kurşun askerlerin süslediği ışıklı taklarla bezendi. Cadde, 4 metre eninde 300 metre uzunluğunda kırmızı halıyla kaplanırken, Nişantaşı meydanına koyulan 7 metrelik dev yılbaşı ağacı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı'da yapılan hazırlıkları yerinde denetledi. Yapılan çalışmaları inceleyen Sarıgül'e Şişlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

EĞLENCENİN KALBİ NİŞANTAŞI'NDA ATACAK

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yeni yılda eğlencenin kalbinin Nişantaşı olacağını belirterek, Bu sene yeni yıla Şişli'de gireceğiz. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşam 3 gece Nişantaşı'nda, Şişli'de yeni yıla hazırlık yapacağız. Saat 00.00'de kar yağmazsa, 4 noktadan suni kar yağdıracağız. Yine 00.00 ile 00.20 arası havai fişek gösterilerimiz devam edecek. Yılbaşı gecesi saat 19.00'dan itibaren de 01.00'e kadar sanatçı dostlarımızın eserlerini burada vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu sene Şişli'de yeni yıla merhaba demenin ayrı bir keyfi olacak" dedi.

"BÜTÜN TEDBİRLERİMİZİ ALDIK"

Başkan Sarıgül, belediye olarak vatandaşların güvenli bir ortamda eğlenmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Bütün vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yeni yıla girmesi için bütün tedbirlerimizi emniyetimizle birlikte almış durumdayız. Yeni yıla girerken arzu ediyoruz ki; herkes huzurlu, mutlu olsun. Barış, hoşgörü içerisinde olsun. Ötekisi olmayan anlayışla yeni yılı karşılayalım. Ben bütün vatandaşlarımızın şimdiden yeni yılını kutluyorum."

Başkan Sarıgül'e gezisi sırasında eski Kültür Bakanı İstemihan Talay ile CHP Milletvekili Aydın Ayaydın eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül Nişantaşı Yılbaşı Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title