Haberler

Nişantaşı'nda Lüks Minibüs Kadına Böyle Çarptı

Nişantaşı'nda lüks minibüs kadına böyle çarptı Şişli Nişantaşı'nda yolun ortasından koşar adımlarla ilerleyen kadına lüks minibüs çarptı Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadın düştüğü yerde dakikalarca ambulans beklediİSTANBUL - Şişli Nişantaşı'nda sokak üzerinde koşar adımlarla ilerleyen...

Nişantaşı'nda lüks minibüs kadına böyle çarptı

Şişli Nişantaşı'nda yolun ortasından koşar adımlarla ilerleyen kadına lüks minibüs çarptı

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan kadın düştüğü yerde dakikalarca ambulans bekledi

İSTANBUL - Şişli Nişantaşı'nda sokak üzerinde koşar adımlarla ilerleyen kadına, sola dönüş yapmak isteyen lüks minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadın, düştüğü yerde dakikalarca ambulans bekledi. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 15.30 sıralarında Şişli Nişantaşı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre semtte çalıştığı öğrenilen genç bir kadın, işyerinden çıktıktan sonra koşar adımlarla ilerleyerek otobüse yetişmeye çalıştı. Kadına, yolun ortasından ilerlediği esnada sokak arasından çıkarak sola dönüş yapmak isteyen lüks bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın yere savrulurken, minibüs sürücüsünü vatandaşlar uyararak durdurdu.

Düştüğü yerde dakikalarca ambulans bekledi

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, dakikalarca düştüğü yerde bekleyen kadına ilk müdahaleyi yaptı. Müdahalenin ardından yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Vatandaşlar ise meraklı gözlerle müdahaleyi izlediği esnada yaşlı bir kadında duruma tepki gösterdi. Kaza sonrası kadının kocası da telaşlı bir şekilde olay yerine gelerek eşi hakkında bilgi aldı. Ambulansa binen adam, minibüs şoförü ile de bir süre konuştu. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yolun ortasından koşar adımlarla ilerledi

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kadın koşar adımlarla yolun ortasından aşağıya doğru ilerliyor. O esnada sokak arasından çıkan minibüs sola dönüş yapıyor. Dönüş yapan minibüs kadına çarpıyor. Kadın çarpmanın etkisiyle yere düşüyor. Kazayı gören vatandaşlar, "Kadına araba çarpmış. Durumu pek ağır değildi. Yerdeydi ayaklarında ağrı vardı" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nişantaşı Şişli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title