Haberler

Murat Gezer'in Eleştirildiği Tatile, Kayınçosuyla Gittiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Başaran Holding'in veliahtlarından rahmetli Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Mina'yı unutarak tatile çıktığı için adeta linç edidi. Ancak Gezer'in nişanlısının kardeşi ile tatile çıktığı ortaya çıktı.

Başaran Holding'in veliahtlarından Mina Başaran'ın düğününe 1 ay kala bekarlığa veda partisi düzenlemek için gittiği Dubai'den dönüşünde yaşanan uçak kazasında hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi olduğu gibi düğünlerine 1 ay kalan nişanlısı Murat Gezer'i de yıkmıştı. Birkaç gün önce Murat Gezer'in bu görüntülerin haber olması sonrasında "Murat, Minayı unutmuş, e hayat devam ediyor" yorumları yapılırken , Mina'yı sevenler, arkadaşları ise tatildeki Gezer'e "bu kadar çabuk mu?" eleştirileri yaptmıştı.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLDİ

Bülent Cankurt bugün Günaydın'daki köşesinde taşıdığı haberle duruma ışık tuttu. İşte Cankurt'un o yazısı: "Cenazeden sonra hiç ortalarda görünmeyen Murat Gezer, üç gün önce Bodrum'da görüntülenince sosyal medya çalkalandı. Bodrum'da tatil yaptığı için sosyal medyada resmen linç edilen Murat Gezer'e haksızlık ediliyor.

Nişanlısının Ölümünün Ardından Tatile Çıktığı İçin Eleştirilen Murat Gezer'in Kayınçosuyla Gittiği Ortaya Çıktı

"ELEŞTİRİLDİĞİ TATİLE NİŞANLISININ KARDEŞİYLE ÇIKMIŞ"

Evet, Murat Gezer çok acı bir olay yaşadı, nişanlısını kaybetti ama hayat da devam ediyor. Ne yani, tatile çıkmasın mı? Hadi haklı olduğunuzu düşünelim, Gezer'in yanında kim var, biliyor musunuz? Bodrum'da Murat Gezer'i fotoğraflayan muhabir arkadaşlarım, yanındaki genci tanıyamamış! O kişi, Mina Başaran'ın kardeşi Can Başaran... Yani Murat Gezer çok eleştirilen tatile rahmetli nişanlısının kardeşiyle çıkmış.

"ELEŞTİRİRKEN BİRAZ İNSAFLI DAVRANALIM"

Zaten Murat Gezer'i tanıyanlar, normal hayatına devam etmeye çalışsa da içinin kan ağladığını ve Mina Başaran'ın sevenlerini üzecek bir davranışta bulunmasının mümkün olmadığını söylüyor. Birilerini eleştirirken biraz insaflı davranalım lütfen! Anneler Günü'nde, Mina'yı istemeye gittikleri gün anneleriyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp 'Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!' yazan Gezer, Mina'nın ailesiyle hala çok yakın."

Nişanlısının Ölümünün Ardından Tatile Çıktığı İçin Eleştirilen Murat Gezer'in Kayınçosuyla Gittiği Ortaya Çıktı

Nişanlısının Ölümünün Ardından Tatile Çıktığı İçin Eleştirilen Murat Gezer'in Kayınçosuyla Gittiği Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

Adimi bilen yazsin:

ölenle ölünmüyor. . . bu hayatin bir gercegi! adam napsin? eve kapansin bir daha da cikmasin mi? sanki kadinlarla alem yaparken yakalanmis gibi elestiriyor!

51
0
yanıtYanıtla
alaycı:

tatile çıkılan kardeş kızmıymış yoksa. . .

2
36
yanıtYanıtla
55:

nefes aldığımız sürece herşeyi görüyoruz. Acılara rağmen yaşamak zorundayız da. Elbette gidecek ve daha sonra evlenecekte. Gayet normal. Eleştirenler de aynısını yapmaz mı ? Sanki başka önemli konular yokmuş gibi yazılıp çiziliyor. Nişanlısına ve diğer hayatını kaybedenlere tekrardan Allahtan rahmet diliyorum. . .

36
1
yanıtYanıtla
AŞKIN KIZI:

Erkek milleti değilmi hepsi aynı. Biz kadınların değerini bilmiyorlar. Ben artık eşcinslerimle takılıyorum. Çok daha mutlu ve huzurluyum. Birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. Tüm bayanlara tavsiye ederim.

1
30
yanıtYanıtla
TEO:

size ne abi adamın hayatından yaa sizene allah allaaahhhh bu millet salak abi yaa ölenle ölünmüyor işte

25
2
yanıtYanıtla
Fevzi:

Zaten bilmeden yorum yapmak sadece bizim topluma özel bir durum. Araştırma, kanıt felan hak getire.

23
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Bu Millet " Linç " edilecek Olnanları etmiyor!?!!! intizar ..mesela ?!!!..., Gülben mesela....?!!!!........ Adam " Evli " birinin Garısını Gezdirmiyor...

15
2
yanıtYanıtla
yok:

Hayat devam ediyor ölenle ölünmüyor bizde gencecik kardeşimi kaybettik hergün ama hergün mutlaka düşünürüm ama yaşamaya devam ediyoruz baska çaresi yok bunun

16
0
yanıtYanıtla
zamperini:

bizene arkadaş bundan offfff mina kim bu adam kim ? dolar olmuş 6 lira . . .

10
5
yanıtYanıtla
asdew:

ulan bir yakını ölen kişi hayatamı küssün sizene milletin hayatından

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title