Haberler

Nişanlısı Selim Selimoğlu ile Ayrıldığı İddia Edilen Bengü, Düğün Tarihini Açıkladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Bengü, nişanlısı Selim Selimoğlu ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere düğün tarihini açıklayarak cevap verdi.

Bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan Bengü'nün genç işadamı ile yollarını ayırdığı iddia edildi..

29 AĞUSTOS'TA EVLENECEĞİZ

Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcıdan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından müstakbel eşi Selim Selimoğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Bengü, '29 Ağustosta evleneceğiz' dedi.

Nişanlısı Selim Selimoğlu ile Ayrıldığı İddia Edilen Bengü, Düğün Tarihini Açıkladı

"ALLAH KORUSUN"

Selim Selimoğlu ile nişan fotoğrafını Instagram'ın hikaye kısmından paylaşan Bengü ayrılık iddialarına şöyle cevap verdi: "Yakınlarım sabah birkaç internet sitesinde çıkan 'ayrıldılar' haberlerini ilettiler... Allah korusun. hatta müjdemi vermiş olayım; biz 29 Ağustos'ta evleniyoruz. Ne olur böyle kötü şakalar yapmayın. Durduk yere bizim ve sevdiklerimizin yüreğini hoplatmayın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bengü Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Cerrah:

Lokum gibi kadın

2
4
yanıtYanıtla
SALLAMA:

O KADAR MAKYAJI HANGİ KADINA YAPSAN , BU SONUCU ELDE EDERSİN.

yanıt0
yanıt0
Kara cahil:

Selimoğlu soyundakilere dikkat edin. İnşaat işlerindeki dolandırıcılıklari ile tanınır. Fikirtepe de çok kişiyi ve raci şaşmazi çarptılar. Bu zenginlik oradan geliyor. Bunları bize iş adamı gibi yutturmayin...

4
0
yanıtYanıtla
alisanli cinare:

Iyi gunler evet cok guzel kiz mutluluklar herkese guzel gunler nasib etsin rabbim mubarek ayda

3
0
yanıtYanıtla
dogru:

yani bengü dogru söylüyor bu magazinciler gercekten olmayan seyleri yaziyor bende bir dur demeli . . iyiyce isin aslini ögrenmeli bu gibi yazilar haberler cok cirkin. bunu kenan dogulu ve esi eren icinde diyorlar insanlari durduk yere ayiriyorlar koskoca bir AYIP magazincilerin yüzünden cok yuvanin yikildigi kesin .

1
0
yanıtYanıtla
HUYSUZ ŞİRİN:

YOLCUDUR ABBAS , BAĞLASAN DURMAZ. . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title