Haberler

Nişanlı Kız Ihlamur Ağacında Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde Ihlamur Toplamak İçin Elektrik Hattına Bitişik Olan Ağaca Çıkan Genç Kız, Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ıhlamur toplamak için elektrik hattına bitişik olan ağaca çıkan genç kız, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Dokurcun Beldesi Haydarlar köyü İlmiye Mahallesi'nde oturan Muradiye Özdemir (36), evlerinin bahçesindeki elektrik direğiyle bitişik olan ağaçtan ıhlamur toplamak istedi. İki ayrı hattın bulunduğu elektrik direğine bitişik ağaca çıkmadan önce mahalleye gelen elektrik akımını şalteri indirerek kesen Özdemir, çevredekilerin uyarılarına rağmen, ikinci yüksek gerilim hattını ihmal edince, tellere temas eden ıhlamurları toplarken akıma kapıldı. Olay yerinde ölen Özdemir'in ağaçta asılı

kalan cesedi, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekibi tarafından indirildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsi yapılan Özdemir'in cesedi, daha sonra ailesine teslim edildi. Özdemir'in nişanlı olduğu ve 20 Temmuz'da evlenmeye hazırlandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(İÇ-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title