Haberler

Niran Ünsal, Show TV'nin Kara Listesine Girdi

Güncelleme:

Niran Ünsal'ın geçen yıl Seda Sayan'ın yayınını terk edip RTÜK'ten ceza almasına neden olduğu Show TV'de yasaklandığı ortaya çıktı.

Niran Ünsal'ın geçen yıl Seda Sayan'ın yayınını terk edip RTÜK'ten ceza almasına neden olduğu Show TV'de yasaklandığı ortaya çıktı.

CANLI YAYINI TERK ETMİŞTİ

Geçen ekim ayında Seda Sayan'ın canlı yayınına konuk olan Niran Ünsal, sinirlenip canlı yayını terk etmiş, bu duruma çok öfkelenen Sayan, Ünsal'ın arkasından "Senin de açık saçık kliplerin var, 4 çocuk doğurduktan sonra mı aklın başına geldi?" diyerek şarkıcıya tepki göstermişti.

SEDA SAYAN'I ŞİKAYET ETMİŞTİ

Niran Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu ile Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'in de sosyal medyada birbirlerine ağır hakaretler ettiği olay sonrası Niran Ünsal, RTÜK'e başvurup Sayan'ı şikayet etti.

RTÜK'TEN 174 BİN LİRA CEZA

RTÜK, kasım ayında Seda Sayan'ın arkasından konuştuğu Ünsal için küçük düşürücü ve aşağılayıcı ifadeler kullandığı gerekçesiyle kanala oybirliğiyle 174 bin TL ceza verdi. Bu gelişmenin ardından da Ünsal'ın kanalda yasaklı şarkıcılar listesine alındığı, adı ne zaman konuk listesinde ya da magazin programlarında röportaj için geçse hemen üstünün çizildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Niran Ünsal Seda Sayan Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Bahattin:

Zaten bu kim ki bunu alıp programa çıkarıyorlar. .

1
2
yanıtYanıtla
SEDAT MUCUK:

ZATEN ADAM GİBİ YAYIN YAPAN BİR KANAL DEĞİL İYİ OLMUŞ. YAPTIĞI YAYINLARLA ÇOCUKLARIMIZA GENÇLERİMİZE KÖTÜ ÖRNEK OLDUĞU KANAATİNDEYİM. BİZİM TV DE PİS YEDİLİ DİYE ZIRVA YAYINLANDIKTAN SONRA SİLİNDİ ZATEN.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title