Haberler

Nineye Kapkaç Kaçma Anı Mobese Kamerasına Böyle Yansıdı

Bir Güvenlik Kamerasında Görülen Kapkaççıyı Teşhis Etti.

BİR GÜVENLİK KAMERASINDA GÖRÜLEN KAPKAÇÇIYI TEŞHİS ETTİ

Adana'da evine girmek için kapısını açmaya çalışan 84 yaşındaki Nezahat Ağıran'ın çantası, arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Yaşlı kadın, kapkaç şüphelisini yakındaki bir pastanenin güvenlik kamerası kayıtlarından teşhis etti.

Olay, Ziyapaşa Mahallesi 67037 Sokak üzerinde meydana geldi. Evine girmek için kapısını açan Nezahat Ağıran'ın arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, yaşlı kadının çantasını alarak kaçtı. Çantasının çalınmasının ardından şoke olan yaşlı kadın, komşuları tarafından teselli edildi. Çantasında çok az miktarda para olduğunu söyleyen Ağıran, "Evimin kapısını açarken, arkamdan aniden yaklaşarak çantamı alıp kaçtı. Paraya ihtiyacı varsa, söylese imkanım kadar zaten yardım ederdim. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi. Çevrede araştırma yapan polis, kapkaç şüphelisinin bir pastanenin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini belirledi. Yaşlı kadını pastaneye götürerek güvenlik görüntülerini izlettiren polis, şüphelinin eşkalini belirledi. Kapkaç şüphelisini yakalamak için çalışma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title