Haberler

Ninenin, Başkan Sevgisi

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Ergene’de ikamet eden yaşlıları evlerinde ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 85 yaşındaki Nazmiye Kalyon’un yoğun sevgisi ile karşılaştı.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Ergene'de ikamet eden yaşlıları evlerinde ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 85 yaşındaki Nazmiye Kalyon'un yoğun sevgisi ile karşılaştı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Ergene'de bulunan yaşlıları ziyaret eden ve tek tek gönüllerini alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu ziyaretlerin birinde 85 yaşındaki Nazmiye Kalyon'un yoğun sevgisi ile karşılaştı. 85 yaşındaki yaşlı kadın karşısında belediye başkanını görünce hasta yatağından doğrulmaya çalıştı.

Nazmiye Kalyon, Başkan Rasim Yüksel'e, "Ah benim canım, sizi duydum da çok iyi oldum. Başkanım sana bir şey söyleyeceğim, unutmadan. Kur'an-ı Kerim okudum seni başkan oturttum, şimdi de bir Kur'an-ı Kerim okuyayım ölünce arkandayım. Ölüyorum, öldüm, tabutla gidiyorum yine başkanımı getirin diye bağıracağım. Çok seviyorum seni, bir evlat olsa bu kadar sevmem. Allah duyuyor beni yalan söylemiyorum. Ölüyorum çenemi çekecekler, Başkanım diye seni isteyeceğim" dedi.

"Yine dua edeceksin yine kazanacağız"

Başkan Rasim Yüksel'de 85 yaşındaki Nazmiye Kalyon'a, "Yaşlılar haftanız kutlu olsun. Sen dua ettin kazandım, Allah kısmet ederse yine dua edeceksin yine kazanacağız. Bu sevgi oldukça, bu dualar oldukça Allah'ın izniyle biz yine kazanırız" diye konuştu.

"Yaşlılarımızın, Yaşlılar Haftası'nı kutluyorum"

Ergene Belediyesi olarak her zaman yaşlıların yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Rasim Yüksel; "Onlar bizim babalarımız, annelerimiz, amcalarımız, teyzelerimiz ve halalarımız. Tüm Ergene'de Tüm Tekirdağ'da ve Tüm Türkiye'de yaşlılarımızın, yaşlılar haftasını kutluyorum, sağlık ve mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rasim Yüksel Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title