Haberler

Nilüfer, Mersin'i Salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mezitli Belediyesi’nin konuğu olarak Mersin’e gelen ünlü şarkıcı Nilüfer, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Mezitli Belediyesi'nin konuğu olarak Mersin'e gelen ünlü şarkıcı Nilüfer, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması etkinlikleri kapsamında sevilen şarkıcısı Nilüfer'i Mersinlilerle bir araya getirdi. Soli Pompeipolis Konser Alanı'nda gerçekleştirilen konseri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile eşi Sembol Tarhan, meclis üyeleri ve yüzlerce seyirci izledi. Hayranlarıyla birlikte sevilen şarkılarını seslendiren Nilüfer, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyen yüzlerce kişi de Nilüfer'e sık sık şarkılarında eşlik etti. Konsere katılan yüzlerce kişi ellerinde getirdikleri Türk Bayraklarını sallayarak adeta konser alanı bayram yerine çevirdiler. Ayrıca konsere katılanlar telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdiler. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda konuşan Nilüfer, Mersin'in çok güzel bir il olduğunu ifade ederek, "Bugün kaldığım otelin penceresinden deniz kenarına baktım, dedim ki Miami halt etmiş Mersin'in yanında. Gerçekten öyle. Bir kere gittim oraya hiçte sevmedim. Bizim ülkemiz kadar güzel bir yer yok. Mersin'i hep çok severim. Güzel ve temiz bir şehirdir. Özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda burada bulunmaktan, bu coşkuyu Mersinlilerle yaşamak bizim için çok büyük keyif. Ulu Önderimize, yol arkadaşlarına ve bütün silah arkadaşlarına minnettarız. Hepsine büyük şükran borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti onlara büyük şükran borçlu" dedi.

Konserin sonunda Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Nilüfer'e çiçek verdi. Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Atatürk'e bağlılıkla kutladıklarını kaydederek, "30 Ağustos emperyalizm ve kapitalizme karşı Türk halkının ordusuyla kazandığı büyük, görkemli bir utkudur. 1 Eylül'de bir taraftan Kurban Bayramı'nı bir taraftan da Dünya Barış Günü'nü yine hep birlikte kutlayacağız. Zafer Bayramı'nı tam bağımsızlık tam özgürlüklerin kuşatıldığı bir ortamda kutluyoruz. Bizler özgürlük, demokrasi, daha temiz bir çevre, doğa, huzur ve adalet için direneceğiz. Korkmayacağız, boyun eğmeyeceğiz. Sonunda bizler kazanacağız" diye konuştu.

Öte yandan konser öncesi Mezitli Belediyesi tarafından meşaleli 'Zafer Yürüyüşü' düzenlendi. Belediye önünden başlayan yürüyüş, konser alanına kadar sürdü. Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşte renkli görüntüler oluştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nilüfer Mezitli Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title