Haberler

Nilüfer' Den Muhteşem Gece!

Nilüfer Önceki Gece Sahne Aldığı Günay' da Mahkemelik Olduğu Kayahan Şarkıları İstenince Şaşırdı ve Ben Bunları Okuyamam Diyerek Dinleyicilerin İsteğini Geri Çevirmek Zorunda Kaldı.

NİLÜFER ÖNCEKİ GECE SAHNE ALDIĞI GÜNAY' DA MAHKEMELİK OLDUĞU KAYAHAN ŞARKILARI İSTENİNCE ŞAŞIRDI VE BEN BUNLARI OKUYAMAM DİYEREK DİNLEYİCİLERİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEK ZORUNDA KALDI.

İstanbul'un elit mekanı Günay' da yoğun istek üzerine bu haftada müzik dünyasının ünlü ismi Nilüfer sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel ve seksi üç kıyafet değiştiren Nilüfer dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Nilüfer vokalistleri Demet, Barış ve Başak' ı Günay izleyicisi ile tanıştırıp söyledikleri Abba şarkılarına alkış istedi.

Berkant , Ediz Onay ve Boğaziçi Orkestrasının da sahne aldığı gecede Nilüfer'den Mavilim ve Büyük Aşkım şarkıları istendi. Nilüfer mahkemelik olduğu Kayahan şarkılarının istenmesi karşısında o şarkıları okuyamam biliyorsunuz. Mahkeme kararı ile o şarkılar yasaklılar bana. Ayrıca haftaya Günay' a gelin Kayahan burada sahne alıyor. Kendisi okuyacaktır. Böylelikle onun duyurusunu da yapmış oldum diyerek Kayahan' ın reklamını yapmış oldu…

NİLÜFER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERKAYAHAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title