Haberler

Nilüfer'de 22. Rahvan At Yarışlarına Yoğun İlgi

Nilüfer Belediyesi tarafından bu sene 22'ncisi düzenlenen Kayapa Rahvan At yarışları kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu sene 22'ncisi düzenlenen Kayapa Rahvan At yarışları kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Bursa ve çevre illerden yarışlara katılan 100'e yakın atın mücadesinde yaşanan heyecana Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ortak oldu.

Kayapa Futbol Sahası'nda yapılan ve koşu stilleriyle geçmişten günümüze kadar uzanan yarışlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bursa, Balıkesir, Kütahya, İzmir ve Kocaeli'den gelen 100'e yakın at, gün boyu sıcak havaya rağmen kıyasıya mücadele etti. 7 kategoride yapılan yarışlar sonunda başatlarda ilk sırayı Mehmet Barut alırken, ikinci Ahmet Dönmez, üçüncü de Tahsin Yılmaz oldu.

Yarışları dikkatle izleyerek yaşanan heyecana ortak olan Başkan Mustafa Bozbey, "Yıllardır bu bölgede yapılan bu tür etkinlikler özellikle de ata sporumuz olan atçılığa da sahip çıkarak bu etkinlikleri sürdürmeyi gelenek haline getiren, ama her geçen gün de daha nitelikli yapılmasını sağlamaya çalışan bir kurumuz. Bugün Nilüfer'de üç ayrı noktada at yarışları yapılıyor. Rahvan at yarışları hem Akçalar'da, hem Kayapa'da hem de yeni yeni Ürünlü mahallemizde yapılmaya başlandı. Buna sahip çıkmak bunları desteklemek buraya gelen at sahiplerinin daha rahat ortamda atlarını yarıştırabilmeleri bizim için önemli" şeklinde konuştu.

Kayapa'da düzenlenen 22'inci Kayapa Rahvan At yarışları müsabakalarının sona ermesiyle derece elde edenlere Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karamık kupa ve para ödüllerini vererek jokey ve at sahiplerini performanslarından dolayı kutladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Balıkesir Kayapa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title