Haberler

Nilüfer Belediyesi'nde vezneler hafta sonu da hizmet verecek

Güncelleme:

Emlak vergisi ödemelerinde son güne gelinirken, Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek. Halk Evi'ndeki vezneler ile mobil vezne, 28-29 Kasım tarihlerinde 11.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

Vatandaşların emlak vergisi ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi için birçok alternatif sunan Nilüfer Belediyesi, veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Vatandaşlar, Kasım ayı boyunca Nilüfer Belediyesi vezneleri ile akıllı vezneleri, mobil vezne, posta çeki, banka hesabı, ATM ve www.e-islem.net internet sitesi üzerinden emlak vergilerini kolaylıkla öderken, Nilüfer Belediyesi, ödemelerini son günlere bırakan vatandaşlar için veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Nilüfer Belediyesi Halk Evi'ndeki vezneler, ödemelerini veznelerden yapmak isteyen vatandaşlar için 28-29 Kasım tarihlerinde, 11.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Hafta sonunda ayrıca, Nilüfer Belediyesi'nin 'Mobil Vezne' uygulaması da, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'nda yine 11.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 65 yaş üstü vatandaşlar da, Nilüfer Belediyesi'nin 444 16 03 numaralı çağrı merkezini arayarak veya mahalle muhtarları aracılığıyla iletişime geçtikleri takdirde, hafta sonunda da mobil vezne yoluyla ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların, koronavirüs önlemleri nedeniyle Halk Evi'ne gelirken, HES kodunu yanlarında bulundurması gerekiyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

nilüfer belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title