Haberler

Nilgün Bodur, Arda-Berkay Kavgasında Özlem Ada'yı Suçladı: Eşimi Provake Edecek Bir Şey Söylemezdim

Güncelleme:

'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabıyla ilgili intihal suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Nilgün Bodur, Arda Turan – Berkay Şahin kavgası hakkında yorum yaptı. Bodur, kavgadan Berkay'ın eşi Özlem Ada'yı sorumlu tuttu.

Anne Frank'a ait cümleleri kendi kitabında kullandığı için eleştirilen Nilgün Bodur, Adem Metan Show'a konuk oldu. ve kavgası hakkında da değerlendirmede bulunan Bodur, "Bir kadının başka erkeğe karşı eşini doldurması doğru değil." Dedi.

"BİR KADININ BAŞKA ERKEĞE KARŞI EŞİNİ DOLDURMASI DOĞRU DEĞİL"

"Basına yansıyan ile yaşananın başka olduğunu düşünüyorum. Sanırım benim başıma gelse eşimi provake edecek bir şey söylemez, sessiz kalırdım. Bir kadının başka erkeğe karşı eşini doldurması doğru değil."

Nilgün Bodur'dan Arda-Berkay Kavgasına Yorum: 'Eşimi provake edecek bir şey söylemezdim'

"Olay sonrası başka sakin ortamda gerektiğinde söylerdim. Bu özel bir şeydir. Bunu basına yansımasına izin vermezdim. Olayın bu seviyelere gelmemesi gerekirdi. Olay kontrolden çıkmadan düzeltilebilirdi"

Nilgün Bodur'dan Arda-Berkay Kavgasına Yorum: 'Eşimi provake edecek bir şey söylemezdim'

NİLGÜN BODUR KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Nilgün Bodur,19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 12 yaşında kek satarak Avusturya Lisesi'nde okuyan yazar Bodur'un, "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" adlı iki kitap kaleme aldı. Hayatının büyük bölümünde kurumsal iletişim alanında çalışan Bodur, 20 yıl boyunca dünya markaları ile kurumsal iletişim yöneticiliği yaptı.

Nilgün Bodur'dan Arda-Berkay Kavgasına Yorum: 'Eşimi provake edecek bir şey söylemezdim'

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nilgün Bodur Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (32)

EY İNSAN:

ÇOK DOĞRU BEN BU TİP OLAYLARI ÇOĞU KADININ YAŞADIĞINI BİLİYORUM HEMDE YAKIN ÇEVRELERİNDEN VE AKRABALARINDAN DAHİ KESİNLİKLE DOĞRU HRRKERSİN KARISI KIZI ANASI BU TİP DURUMLARI KESİNLİKLE YAŞAMIŞTIR. HER KADIN BÖYLE İFŞA ETSEYDİ HERKES BİRBİRİNİ ÖLDÜRÜRDÜ. OLAY ARDA YA PATLADI. BELKİDE GÜNDEMDE OLMAK İÇİN ORAYA ÖZEL GİDİLDİ VE KABAK ARDAYA PATLADI

11
5
yanıtYanıtla
ADS:

SÖZDE ANNE BABALAR ! SABAHIN 5-6 SINA KADAR NE İŞİNİZ VAR BARLARDA ? BUNLARIN YETİŞTİRECEĞİ NESİLDEN NE BEKLENİR Kİ? ALLAH ÜLKEMİZİ BU TİP İNSANLARDAN ARINDIRSIN.

14
0
yanıtYanıtla
GERCEGI GÖRMEK GEREKIR:

BURDAKI GERCEK ARDANIN SÖHRET VE PARAYI HAZMEDEMEMESI ASIRI SEKILDE SIMARMASI AKTIF BIR SPORCUNUN GECE KLÜBÜ ILE ICKI ILE NE ISI OLUR AYRICA NE OLURSA OLSUN EVLI BIR ERKEGIN EVLI BIR KADINA ASKINTI OLMASI SARKMASI GENEL TÜRK ÖRF ADET VE AHLAKINA UYMAZ HELE BU SAHIS HALKIN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÖRNEK OLMASI GEREKEN BIR KISI ISE ARASTIRIN ADINI TÜRK FUTBOL TARIHINE YAZDIRMIS HIC BIR FUTBOLCUNUN ARDANIN YAPTIGI DENSIZLIKLERIN BINDE BIRINI YAPMADIGINI GÖRÜRSÜNÜZ

9
4
yanıtYanıtla
akıllı kadın:

bravo kadına. doğru bir yaklaşım. taciz sadece laf atma şeklinde ve bir kereye mahsussa bu kadar büyük soruna yol açmamak için kadın dediğin rahatsızlık veren erkeğe haddini bildirip(terbiyesizlik yapma vb. gibi şeyler söyleyerek) kocasını tahrik etmemeli. erkek adam böyle durumda adam bile öldürebilir.

3
4
yanıtYanıtla
serdar:

arda suçlu kardeşim silah getirip boşa sıkmak ne

5
2
yanıtYanıtla
bbztt:

hak veriyorum sen doldurursan erkeğini orda işler kontrolden çıkar biz erkekler çok çabuk gaza geliriz

7
0
yanıtYanıtla
semra tayfun:

neden hep kadınları susmayı öğretiyoruz. bir kadının bunu söylemesi daha da vahim. erkek edepsizlik yapacak dövecek taciz edilecek veee susacak. neden olay büyümesin diye. ayıp be. bu kadar kadın çocuk cinsel istismara uğruyor öldürülüyor. ahlak anlayışınıza sizin. yarın size veya sizin çocuklarınıza ayını veya daha büyük bir olay gelebilir. o zamanda mı susacaksınız. yazık bu topluma. kadına ve cocuklara susmamayı öğretecektik hanı ? haklının yanında mı yoksa güç kimdeyse onun yanında mı? :(

6
1
yanıtYanıtla
Aynur:

konusu gecen olay hemen oracikta kadinin korunma altina alinmasi gereken türden bir taciz degil, sözel taciz ve bunu gayet tabi sonradan da esine aciklayabilirdi daha uygun bir zamanda. Orda o ortamda sicagi sicagina esine bunu söylemesi elbette durumu tetikleyen olay olmus! kimse kadin sussun demiyor ama herseyin de bir yeri ve Zamani var! Olayin böyle patlak verecegini az cok tahmin etmeliydi hanimefendi. . .

yanıt4
yanıt1
HERŞEYFARKLIDIR:

DÖVMEKLE KADININ SUSMASI AYNI KONU DEĞİL. BURADA YAŞANAN ÇOĞU KADININ BAŞINA GELİYOR. VE KARŞISINDAKİNE AĞZININ PAYINI VERİYOR OLAYI KAPATIYOR KARDEŞİM. HAYATIN AKIŞI BU BU GEÇMİŞTE NİNELERİMİZİN BAŞINA BİLE GELMİŞ. ADAM ONA LAF ATMIŞ ODA AĞZININ PAYINI VERİR SUSTURURDU. ZORLA YAPILAN BİR EYLEM YOK BURADA

yanıt5
yanıt1
Aynur:

Ayy bana nee yesinler birbirini

yanıt1
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title