Haberler

Niksar'da İkinci Köprü Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Tokat-Niksar karayolunun yapım çalışmaları kapsamında ilçe girişinde bulunan Hamidiye Köprüsünün yanında ikinci köprünün yapılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Tokat- Niksar karayolunun yapım çalışmaları kapsamında ilçe girişinde bulunan Hamidiye Köprüsünün yanında ikinci köprünün yapılması için çalışmalar hızla devam ediyor. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Niksar'da ikinci köprü yapım çalışmalarına başlanıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yeni köprünün 11 metre genişliğinde olacağını belirterek; "Tokat - Niksar Karayolu yapım çalışmaları kapsamında Hamidiye Köprümüzün yanında yeni köprü için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ben bu anlamda Doğuş - YDA ortaklığıyla devam eden çalışmalar nedeniyle firma yetkilileri ve çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Devam eden yolumuzun ihalesi 2013 yılında gerçekleşmişti. Hızlı bir şekilde imalatları ve sanat yapıları devam ediyor. Yolumuzun büyük bir bölümü hemşehrilerimizin kullanımına sunuldu. Ancak Niksar kısmında kalan özellikle Dönekse vadisindeki dere ıslahı sonrasında yapılacak 5 milyon metreküp harfiyat çalışmaları devam ediyor. Bu bölgede ki yapılan çalışmayı hemşehrilerimiz güzergah dışında olduğu için belki göremiyorlar ama yaklaşık bir buçuk yıldır çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Dolgu çalışmalarının ardından o bölgede ki yolun kısa sürede açılmasını bekliyoruz. Doğuş - YDA ortaklığında yürütülen çalışmaların şantiye şefi çok kıymetli meslektaşım Murat Küçükyoldaş ile yaptığımız istişareler de bu yönde oldu. Tokat-Niksar yolunun ikinci bölümünde bulunan Hamidiye Köprümüzün hemen yanına yaklaşık 11 metre genişliğinde yeni bir köprü yapılması için ayak temel çalışmaları devam ediyor. Düşüncemiz bu yolun kısa sürede tamamlanacağı yönündedir" dedi.

"Karadeniz'i Akdeniz'e Bağlayan Ünye - Niksar Yolu ile Şehrin Kaderi Değişecek"

Ünye - Niksar karayolunun ilçenin kaderini değiştireceğini belirten Belediye Başkanı Özdilek Özcan; "Tokat-Niksar yolumuzun bitimi ile tek arzumuz Ünye ve Niksar yolumuzun yapılmasıdır. Bu konuda son Başbakanımız Binali Yıldırım'dan Ünye'de katıldığı bir programda Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar ile birlikte sözünü almıştık. Aynı şekilde büyük Tokat mitinginde tekraren son Başbakanımız Binali Yıldırım konuşmasında bunun sözünü vermişti. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitinginde Ünye - Niksar yolunun kısa sürede ihaleye çıkacağının sözünü vermişti. Bizler bu konuda emeği geçen tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Ünye-Niksar karayolumuz ilçemizin kaderini değiştirecek bir yolumuz. Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak bir aksın yapılmasıyla ilçemiz köprü görevi görecektir. İlçemizin geleceği aydınlıktır. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamidiye Niksar Tokat Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title