Haberler

Niksar Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Yaşlılara Evde Temizlik Hizmeti

Niksar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak ’Evde Temizlik Hizmeti’ sunuyor.

Niksar Belediyesi, 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak 'Evde Temizlik Hizmeti' sunuyor.

Niksar Belediyesi, bir sosyal belediyecilik hizmeti olarak 65 yaş ve üzeri maddi durumu iyi olmayan, yalnız yaşayan ve yardıma muhtaç vatandaşlara 'Evde Temizlik Hizmeti' vererek önemli bir sosyal belediyecilik hizmetine imza atıyor. Evde Temizlik Hizmeti kapsamında yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması gibi hizmetler veriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan,"İhtiyaç sahibi yaşlı insanlarımıza her alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evde Temizlik Hizmetimiz de bunlardan biri. Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Bu hizmetlerimizi halkımıza sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan evde temizlik hizmetlerinden yararlanmak isteyenlerin 0850 633 0660 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niksar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title