Haberler

Niksar Belediyesi'ndeki İşçilere Tüm İkramiyeleri Ödendi

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediyede çalışan işçilere geçmiş dönemden kalan tüm ikramiyeleri ödendi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde belediyede çalışan işçilere geçmiş dönemden kalan tüm ikramiyeleri ödendi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, geçmiş dönemlerde ikramiye ödemesi yapılamayan işçilerle bir araya geldi. Başkan Özcan toplantıda yaptığı konuşmada, "İkramiye alacaklı tüm işçi kardeşlerimizin alacaklarını hesaplarına yatırdık" dedi.

Geçmiş dönemlerde yaklaşık olarak 400 bin TL ikramiye alacaklı olan 67 işçimize ödemeleri yapıldı. İşçilerle başkanlık makamında görüşen Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Biz göreve geldiğimizde arkadaşlarımızın belediyemizden almayı hak ettikleri ikramiyeleri vardı. Bu ikramiyelerle ilgili Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yıl sonunda Allah nasip ederse 3 taksitte ödeyeceğimizi söylemiştik. İki bayramda da ödemelerini yapmıştık. Son taksitini de bugün yatırmış olduk. Sendikamızda yeni bir sözleşme döneminde artık bütün sosyal haklarınızı, ikramiyelerinizi de dahil olmak üzere maaşlara artık yansıtılıyor. Bu sayede kimsenin artık içeride birikmiş parası kalmayacak. Bunlar sizin geçmişten hak ettiğiniz ama Rabbimin bize nasip ettiği hak ettiğiniz paralardır. Biz bunu önemsedik ve öncelik bunlara verelim dedik. Çünkü belediyenin yatırımları ve hizmetleri bitmez. Yani biz bazı şeyleri önceliklendirdiğimiz zaman hep önüne bir şeyler geçiyor. Ama hem işlerimiz aksamasın hem de arkadaşlarımıza paralarını makul bir düzeyde ödeyelim dedik. Sizlerden de Allah razı olsun o gün bu ödeme şartlarımızı sunduğumuzda bizlere anlayışlı davrandınız. Hem sendikamızda sağ olsun, onlarda ilgilendiler. Neticesinde sendikamızla güzel bir sözleşme yaptık" diye konuştu.

"Görev süremiz boyunca sendikamız ile iki sözleşme daha yapacağız" diyen Başkan Özcan şunları söyledi: "Ben samimiyet ile söylüyorum. Bizler geçmişte fen işleri müdürünüz olarak da beraber çalıştık. Bugün de Niksar Belediye Başkanı olarak beraber çalışıyoruz. Ben işçi arkadaşımın hak ettiği parayı hemen alması noktasında bir anlayışa sahibim. Bizim dinimizin de gerektirdiği budur. Peygamberimiz Hz. Muhammed Efendimiz de öyle buyuruyor ki; 'İşçinin alnının teri kurumadan hakkını verin' diyor. Hepimiz bu belediyede bir aileyiz ve fertleriyiz. Sizler de bu belediyeyi sahiplenme duygusu zaten var. Allah'a şükür ki bu kurumda hepimiz ekmeğimizi yedik ve ailemizin rızkını kazandık. Hepiniz bu güne kadar kurumumuzu düşünerek hareket ettiniz. Bizleri sabır ve metanetle beklediniz. Hepinizden Allah razı olsun. Paralarınız hesaplarınıza yatırıldı." - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Özdilek Özcan Niksar Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title