Haberler
BBC

Ünlü Giyim Markası Nike, Ronaldo'ya Sahip Çıkmadı: Tecavüz İddialarını Endişeyle İzliyoruz

Güncelleme:

Amerikan spor giyim devi Nike, bir milyar dolarlık sponsorluk anlaşması yaptığı Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkındaki tecavüz iddialarından "derin bir kaygı" duyduğunu açıkladı. Şirket, "durumu yakından izlemeye devam ettiğini" duyurdu. 33 yaşındaki Ronaldo ile sözleşmesi bulunan FIFA oyun serisinin yayıncısı EA Sports da benzer bir açıklama yaptı.

EA Sports açıklamasında "Cristiano Ronaldo'ya yönelik suçlamaların yer aldığı kaygı verici haberleri gördük. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Oyunlarımızın kapağında yer verdiğimiz sporcuların EA'in temsil ettiği değerler çerçevesinde hareket etmesini bekleriz" ifadeleri yer aldı.

LAS VEGAS'TAKİ OTELDE TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Kathryn Mayorga adlı bir kadın 2009'da Ronaldo'nun Las Vegas'taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürüyor. Ronaldo'nun, 2010'da sessiz kalması için 375 bin dolar ödeme yaptığı belirtilen 34 yaşındaki kadının iddialarını reddediyor.

Eski bir öğretmen olan Mayorga'nın, Amerikalı yapımcı Harvey Weinstein'in onlarca kadına tecavüzle suçlanmasından sonra başlatılan, kadınların başlarından geçenleri anlattıkları #MeToo (Ben de) haraketinden etkilenerek tecavüz iddiasını gündeme getirdiği belirtiliyor.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM"

Avukatı Leslie Stovall, "MeToo hareketi ve uğradıkları cinsel saldırılardan sonra seslerini yükselten kadınlar, Kathryn'e büyük cesaret verdi" demişti. Avukatı, Mayorga'nın olayın ardından intiharı düşündüğünü söylüyor.

Los Angeles polisi, bu hafta Ronaldo hakkındaki dosyayı yeniden açmıştı.

BBC

Magazin Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (60)

Müftü Dede:

Bu bir,,Ronaldo ‘yu bitirme Projesidir..Arkasında kim veya kimlerin okdugu herkesçe malumdur(İsrail)

39
4
yanıtYanıtla
Molla Rasim:

Aynen katılıyorum dede.

yanıt8
yanıt3
Kamil:

Müslümanlara yardım ettiği için karalama olabilir

36
2
yanıtYanıtla
BN:

NE Kamil adamsın? SAKA SAKAAAAAA

yanıt4
yanıt4
Zekeriya kocacakir:

Aynen doğru

yanıt4
yanıt0
Zekeriya kocacakir:

Aynen doğru

yanıt4
yanıt0
ALPEREN:

YAHUDİLERİN OYUNU. BASKA BİŞEY BEKLENEMEZ ZATEN ONLARDAN

33
0
yanıtYanıtla
ADALET YERİNİ BULUR İNŞALLAH:

haber ile ilgili biraz bilgim var, kadınla tanışıp beraber oluyorlar, iki erişkin kendi istekleri ile ilişki yaşadı. ancak kadın sonradan, ben istemiyorum dedim ve o yaptı diyor. düşünsenize, kadın kendi isteği ile gezdi dolaştı, otel odasına gitti , kendi isteği ile kıyafetlerini çıkardı, yatağa yattı, orasını açtı, ama istemiyorum demiş ve ronaldo dayanamayıp yapmış? iddia aynen bu işte

30
1
yanıtYanıtla
BN:

sagol

yanıt2
yanıt4
BN:

Seninde bilgin olmasa napardk bilmiyorum. Tekrar sagol

yanıt0
yanıt6
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title