Haberler

Nıkah Törenıne Katıldı

TBMM Başkanı Kahraman Türkiye darbelere 'Fatiha' dedi (2)NIKAH TÖRENINE KATILDITBMM Başkanı İsmail Kahraman, STK temsilcileri ile düzenlenen toplantının ardından Vali Abdullah Erin ve Adıyaman Üniversitesi Prof.Dr. Talha Gönüllü'yü ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kahraman Türkiye darbelere 'Fatiha' dedi (2)

NIKAH TÖRENINE KATILDI

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, STK temsilcileri ile düzenlenen toplantının ardından Vali Abdullah Erin ve Adıyaman Üniversitesi Prof.Dr. Talha Gönüllü'yü ziyaret etti. Kahraman, daha sonra Grand Adıyaman Düğün Salonu'nda Adıyaman Belediye eski Başkanı Necip Büyükaslan'ın oğlu Reşat ile Münevver Gürsoy'un nikahına katıldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'nun kıydığı nikah töreninde şahitlik eden Kahraman'a, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Vali Abdullah Erin eşlik etti.

Nikahta konuşan TBMM Başkanı Ismail Karaman, 15 Temmuz darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan insanlar tarafından önlendiğini belirterek, Bu darbe sonrasında aydınlık günlerin ilk nikahlardan birisi olsa gerek. Cumhurbaşkanımızın nasihatini tekrar etmek istiyorum; 3 çocuk cumhurbaşkanımızın bu tavsiyesi ilmidir, fantezi değildir. Genç nüfus, her ülkeye lüzumudur dedi.

Karaman, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını geline verip, çifte mutluluk diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi İsmail Kahraman abdullah erin Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title