Haberler

Motosikletli Gelin Konvoyu

Güncelleme:

Manisa'da yeni evlene çift motosiklete binerek uzun bir kortej eşliğinde kenti gezdi.

Manisa'da İbrahim Hassümer ve Refiye Zeren çifti, ömür boyu mutluluğa 'evet' dedikten sonra motosiklete binerek uzun bir kortej eşliğinde kenti gezdi.

Saliha-Hüseyin Hassümer çiftinin oğulları İbrahim Hassümer ile Münevver-Hüseyin Zeren çiftinin kızları Refiye Zeren, Manisa Belediyesi Fatih Nikah Salonu'nda kıyılan nikahla dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini damadın dayısı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ile gelinin akrabası Fatma Atay yaptı. Bir ömür boyu mutluluğa 'evet' diyen genç çift, nikah töreninin ardından gelin arabası yerine gelin motosiklete bindi. Magnesia Rıders ve Free Sours MC Turkey motosiklet gruplarının katılımıyla, yaklaşık 70 motosikletli, en önde giden gelin ve damada eşlik ederek Manisa sokaklarında turladı. Manisa sokaklarında renkli görüntüler oluşturan gelin ve damadı motosiklet üstünde gören vatandaşlar fotoğraflarını çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title