Haberler

Nikah Mart Ayında

Hintli Oyuncu Aıshwarya Raı ile Abhıshek Bachchan Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı.

HİNTLİ OYUNCU AISHWARYA RAI İLE ABHISHEK BACHCHAN EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI.

Hintli jön Bachchan, dünyanın en güzel kadınlarından Aishwarya Rai ile evlenebilmek için Mars'ın sert açısından gelen tehlikeyi bile göze aldı.

Beyazperde'deki aşk gerçek oldu. Hint sinemasının menekşe gözlü aktristi Aishwarya Rai ile rol arkadaşı Abhishek Bachchan, önceki akşam aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. İki oyuncunun geçen kasım ayında birlikte bir tapınağı ziyaret edip, nişanlıların taktığı kadife çiçeğinden yapılmış kolyelerle çıkması üzerine evlenecekleri söylentisi çıkmıştı. Ancak batıl inancın önemli rol oynadığı Hindistan'da insanlar, evlilik gibi önemli bir karar almadan önce soluğu falcılarda, astrologlarda alıyor. Dedikodulara göre Rai'nin yıldız haritasında Mars'ın konumunu beğenmeyen astrologların tavsiyesi üzerine ailesi Ganj tapınaklarına giderek Tanrılara kötü talihi dağıtması için dualar etti. Astrologlara göre Mars gezegeni kötü bir konumda olan kişiyle evlenenlerin ömrü kısa olabilir.

TEHLİKELİ KARAR

Ancak Abhishek Bachchan'ın yıldıznamesinde evlilik için ideal bir yıl olduğu belirlenince herkesin yüreğine su serpildi. Ve çift, başrolü paylaştıkları Guru filminin galası için geçen hafta New York'a gittiklerinde evlilik teklifi geldi. Abhishek Bachchan, ömrünün kısa olma olasılığını bir tarafa bırakıp genç kadına hayatlarının geri kalan kısmını birlikte geçirme teklifinde bulundu. New York dönüşü aile arasında nişanlandılar. Nişan haberini alan hayranları evlerinin bulunduğu yere akın ederken, çift, yine soluğu film setlerinde aldı. Yılın düğünü için tahmini tarih, şubat ya da mart ayı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title