Haberler

3 Çocuk Annesi, Nikah İşlemleri İçin Evrak Gönderdi, Adına Onlarca GSM Hattı Açıldı!

Güncelleme:

Bursa'da 3 çocuk annesi Lütfiye S., 6 yıl önce evlenmek için tanıştığı kişiye nikah işlemleri için evrak gönderdikten 2 hafta sonra adına çok sayıda GSM hattının çıkarıldığını öğrendi.

Bursa'da 3 çocuk annesi Lütfiye S., 6 yıl önce evlenmek için tanıştığı kişiye nikah işlemleri için evrak gönderdikten 2 hafta sonra adına çok sayıda GSM hattının çıkarıldığını öğrendi. Ödenmeyen bazı faturalar nedeniyle icraya verildiğini belirten Lütfiye S., hala GSM şirketlerinin kendisini arayıp faturaları ödemezse icraya geleceklerini söylediklerini belirtti.

EVRAKLARINI GÖNDERDİ, UYARILAR GELMEYE BAŞLADI

Merkez Nilüfer ilçesinde oturan Lütfiye S. (49), 2012 yılının Ocak ayında İstanbul'da yaşayan ve kendisini memur olarak tanıtan A.K. ile tanıştı. İkili bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Lütfiye S. nikah işlemleri için A.K.'ye evraklarını gönderdi. Bu olaydan iki hafta sonra, adına GSM operatörlerinden çok sayıda hat alındığını öğrendi. Geçen zaman içinde de Lütfiye S.'nin adresine ödenmeyen faturalar için icradan uyarılar geldi. Lütfiye S. faturaların bazılarını ödemek zorunda kaldı.

Nikah İşlemleri İçin Evrak Gönderdi, Adına Onlarca Gsm Hattı Açıldı

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI AMA...

Nikah masasına oturup 8 ay evli kaldığı A.K., olayla ilgisinin bulunmadığını belirtirken, Lütfiye S. soluğu savcılıkta aldı ve suç duyurusunda bulundu. Sözleşmelerdeki imzaların kendisine ait olmadığını belirten Lütfiye S., herhangi bir sonuç alamadı.

"NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM"

6 yıldır hala GSM şirketlerinin avukatlarının kendisini arayıp, icraya vereceklerini söylediğini belirten Lütfiye S., "Benim ve çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

bu isin:

atindan gene diyarbekirli, yada adanli uckatci vardir ilk fatura geldigi zaman neden harekete gecmedin ikincisi imzan senin degil o saftirik avukatin, imzanin gercek olup olmadigina dahil imza talilini yaptirsin ve hangi gsm sirketinden alinmis ise orada muakak kamara kayitlari vardi yoksa bile belediyenin gsm oparatorunden avukatin fatura tarihindeki goruntuleri ni alsin mahkeme karariyla tabi avukatin yangel olsman yapmasin, e kardes sende 3 cocukla dikili agac fidanina kosmasaydin o ne aceleyd

32
23
yanıtYanıtla
Sebeb:

Allah akil fikir versin sana

yanıt3
yanıt1
FANÎ DÜNYA:

Irkçı ve Îslamdan uzak medeniyetsiz soytarı seni. Însanlar arasında Irak, bölge ve şehir ayırımcılığı yaparak fitne okuyorsun.

yanıt0
yanıt0
murat:

boşanananlara müjde akp dulluk maşı veriyor

9
21
yanıtYanıtla
erdem:

chp lımısın laa sen

yanıt3
yanıt4
):

herkes boşanır desenize :))))

yanıt0
yanıt1
YOK:

ÇOK KOMİKSİN

yanıt3
yanıt0
XXX:

AKP KADAR KAFANA NE VARSA DÜŞSÜN . . .

yanıt2
yanıt1
MRT:

çok soytarısın

yanıt1
yanıt1
czm:

Arkadaş nerenizle okuyorsunuz gerçekten. Mallık tavan yapmış.

yanıt0
yanıt1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title