Haberler

Nihat Özdemir Showroom Açılışına Katıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Batman'da Açılan Yapı ve Teknik Hırdavat Showroom'un Açılışına Katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Batman'da açılan Yapı ve Teknik Hırdavat Showroom'un açılışına katıldı.

Başkan Vekili Nihat Özdemir, Batman'ı çocukluğundan bu yana iyi tanıdığını ve Batman'ı çok sevdiğini söyledi. Tüccar olan babasının buradaki işini takip ettiğini ve lise yıllarından itibaren tahsilat yapmaya geldiğini belirten Özdemir, "Daha sonraki yıllarda şu anda dernek başkanı olan Yusuf Ertekin beyi tanıdım ve çok sevdim. Kurtalan çimento fabrikasını aldıktan sonra sık sık gidip geldiğimiz Batman'da sayın valimiz Dr. Recep Kızılcık ve emniyet müdürümüz Arif Öksüz ile çok iyi diyaloglarımız oldu.

Batman'ı daha çok sevmeye başladım. Batman'a bir yatırım yapma düşüncemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte buraya da bir yatırım kazandırırız" dedi.

Açılışta konuşan Vali Dr. Recep Kızılcık ise, Batman'ın sürekli geliştiğini belirterek, hemen her gün yeni bir işyeri açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İşadamlarını istihdam oluşturmaya davet eden Vali Kızılcık, Batman'ın önünün açık olduğunu belirterek, işadamlarının bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Açılış konuşmalarından sonra Müftü Mustafa Üskülüplü dua okudu. Yapı ve Teknik Hırdavat Showroom'un açılışını Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Vali Dr. Recep Kızılcık, Müftü Mustafa Üskülüplü ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz birlikte yaptı. Açılış davetlilere yapılan ikramla son buldu.

(MŞY-ME-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title